Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

"ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ"-Το μεγάλο αναπτυξιακό έργο για το Δήμο Σκύδρας με φυσικό αντικείμενο, <<Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στην τ.κ Ριζού καθώς και το εξωτερικό δίκτυο σύνδεσης των τ.κ Ριζού,Αρσενίου,Πετριάς με την ΕΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ καθώς και η κατασκευή εξωτερικού δικτύου σύνδεσης της τ.κ Μαυροβουνίου με την ΕΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ>> έχει λάβει την θετική γνωμοδότηση επι της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και οδεύει προς δημοπράτηση και υλοποίηση.
 -Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 2 εισηγητές του θέματος για την θετική γνωμοδότηση επι της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην επιτροπή Ανάπτυξης,καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Π.Κ.Μ.
 ●Τον κ.Ζέρζη Πέτρο,Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε Πέλλας. 
●Τον κ.Αργυράκη Στέφανο,υπάλληλο του τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε Πέλλας. 
●Τον Πρόεδρο της επιτροπής Ανάπτυξης,κ.Γιουτίκα Κωνσταντίνο καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής που συμμετείχαν στη συνεδρίαση. 
●Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά την κ.Δήμητρα Θωμά,απο την Παράταξη Κοιτάμε Μπροστά στην Κεντρική Μακεδονία,που παρότι ανήκει στην αντιπολίτευση,με την θετική της ψήφο συνέβαλε ώστε η απόφαση να παρθεί ομόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more