Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Προσπάθεια φίμωσης για την δημοσκόπηση της Interview για τα Νέα της Πέλλας


Φιλότιμες προσπάθειες κατέβαλε ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος να μην ακουστεί η τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής του συνδαυσμού Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ Δημήτρη Μπίνου, αναφορικά με την δημοσκόπηση της εταιρίας interview για λογαριασμό της καθημερινής εφημερίδας Νέα της Πέλλας που μάλιστα έχει ως έδρα της την Αριδαία. Τελικά ο κος Μπίνος παρά τις συνεχείς διακοπές τοποθετήθηκε. Εκτενέστερο ρεπορτάζ θα έχουμε στα Νέα της Πέλλας που θα κυκλοφορήσουν με νέες αποκαλύψεις και ντοκουμέντα για τον Δήμαρχο Αλμωπίας, για τον πρόεδρο του Δ.Σ. καθώς και για τον αντιδήμαρχο του, υπεύθυνο για τα αδέσποτα. Γιατί δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω...

Δημοσκόπηση
Κοινοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «Τα Νέα της Πέλλας». Σύμφωνα με αυτά, οι 605 συμμετέχοντες στην πλειοψηφία τους εντοπίζουν τα βασικότερα προβλήματα στους τομείς του οδικού δικτύου, της ύδρευσης - αποχέτευσης, της καθαριότητας και την αδέσποτων ζώων. Όπως τόνισε, η συγκεκριμένη έρευνα, επιβεβαιώνει τις επισημάνσεις της αντιπολίτευσης όλο το προηγούμενο διάστημα.
▪️«Οι πολίτες δεν θέλουν τη μετριότητα. Ζητούν απ' όλους μας να προσπαθούμε συνεχώς για το κάτι καλύτερο και να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους», κατέληξε ο κ. Μπίνος στην τοποθέτησή του.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more