Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

To προϊόν ατμίσματος της British American Tobacco αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία του στην Ελλάδα μετά από ψηφορορία μεταξύ καταναλωτών

 


Προϊόν της Χρονιάς το Vuse ePen 3

  

 

Το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία ατμίσματος με ανεξάρτητη έρευνα καταναλωτών που διεξήγαγε η IRI σε 3.200 καταναλωτές στην Ελλάδα, στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων. H διάκριση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση για τις επενδύσεις της British American Tobacco Hellas στην Ελλάδα στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου και ενδυναμώνει τον σκοπό του Ομίλου να δημιουργήσει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά του ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας.

 

Το Vuse είναι η κορυφαία μάρκα προϊόντων ατμίσματος της British American Tobacco με πάνω από 4,5 εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως. Η συσκευή ePen είναι «κλειστού τύπου» που λειτουργεί με προγεμισμένες κάψουλες (pods), οι οποίες θωρακίζουν την ασφάλεια του προϊόντος και έχει σχεδιαστεί στο Λονδίνο.

 

Το περασμένο καλοκαίρι, η εταιρεία προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση των Ελλήνων λιανεμπόρων στο πλαίσιο των ενεργειών της για συμβολή στη λειτουργία της αγοράς λόγω της πανδημίας. Σηματοδοτώντας μια σημαντική επένδυση για το λιανεμπόριο και, παράλληλα με την συνέχιση της συνεργασίας με την NOBACCO και την ανάπτυξη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, επέκτεινε την παρουσία του Vuse ePen 3 σε σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην προσπάθειά τους για ανάκαμψη μέσα από τα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

 

Η βράβευση στην Ελλάδα έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχες διακρίσεις που έχει κατακτήσει η ΒΑΤ. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη των εναλλακτικών, στο κάπνισμα, προϊόντων. Παγκοσμίως, πάνω από 1.500 επιστήμονες και ειδικοί εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, με στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι ενήλικες καπνιστές έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων. Όλα τα συστατικά, τα οποία περιέχονται στις κάψουλες, ελέγχονται από ειδικούς επιστήμονες της οµάδας της BAT για πάνω από 1.000 ώρες πριν να φτάσουν στον καταναλωτή.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Vitalii Kochenko, είπε: «Η ΒΑΤ συνεχίζει να πρωτοπορεί στις Νέες Κατηγορίες προϊόντων. Το ePen ήταν το πρώτο προϊόν ατμίσματος κλειστού τύπου που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά και με τη διάκριση αυτή βραβεύεται στην Ελλάδα στην κατηγορία του ως «Προϊόν της Χρονιάς». Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ενήλικες καταναλωτές παραδοσιακά προϊόντα και προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, και η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται από τους ίδιους τους καταναλωτές που ξεχώρισαν και βράβευσαν το Vuse ePen 3».

 

Η ΒΑΤ Hellas, ως μέλος ενός από τους κορυφαίους διεθνώς Ομίλους καταναλωτικών προϊόντων, στηρίζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία με ενέργειες που δίνουν αξία. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε επενδυτικό πλάνο στην Ελλάδα ύψους τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων ευρώ με άξονα την υψηλή τεχνολογία και τη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας που δημιουργούνται από την επένδυσή της. Παράλληλα, η Ελλάδα έχει επιλεγεί για τη λειτουργία του Διεθνούς Διαμετακομιστικού Κέντρου στον Πειραιά, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της εμπορικής κίνησης στο λιμάνι, καθώς και ως περιφερειακό κέντρο για τις αγορές της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

 

Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more