Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

VaccineEquality - Πανευρωπαϊκή καμπάνια της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα εμβόλια



  • Πανευρωπαϊκή εκστρατεία για την αντιμετώπιση των εμβολίων κατά του COVID-19 ως παγκόσμιου αγαθού  ξεκίνησε σήμερα η Αριστερά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. 
  • Με συνθήματα όπως «ο αγώνας για εμβόλια για όλους είναι η μάχη της εποχής μας» και «η υγεία δεν είναι εμπόρευμα, αλλά δικαίωμα», η καμπάνια της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει στόχο να ενημερώσει για τις ανισότητες που προκαλούνται από την διανομή των εμβολίων, καθώς επίσης και για την διαφάνεια και την υπευθυνότητα που πρέπει να διαμορφώσουν το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης όχι μόνο στην παρούσα κρίση αλλά και τις επόμενες δεκαετίες. 
  • «Για να αφήσουμε πίσω μας αυτήν την πανδημία, πρέπει να επιτύχουμε συλλογική ανοσοποίηση του παγκόσμιου πληθυσμού το συντομότερο δυνατό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κανείς δεν είναι ασφαλής αν δεν είμαστε όλοι ασφαλείς. Ήρθε η ώρα τα εμβόλια COVID-19 να αντιμετωπίζονται ως ένα παγκόσμιο κοινό αγαθό, εγγυημένο για όλους», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ και Επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
  • Μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο της εκστρατείας #VaccineEquality με τους ελληνικούς υπότιτλους εδώ: https://we.tl/t-nqYakKreWb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more