Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Η διοίκηση ηχογραφούσε τον Κυράστα πριν τον Ολυμπιακό!» (vid)



Ο παλαίμαχος άσος και συνεργάτης του Γιάννη Κυράστα στον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε ότι υπήρχαν ηχητικές παρακολουθήσεις της τότε διοίκησης στις ομιλίες του πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!


Σε μία αποκάλυψη σοκ προέβη ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κυράστα στον πράσινο πάγκο, Στράτος Αποστολάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη στην ιστοσελίδα Panathinaikos24.gr.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για ηχητικές παρακολουθήσεις της τότε διοίκησης στις ομιλίες του Γιάννη Κυράστα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα αποδυτήρια ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (!), καθώς υπήρχε υποψία ότι ο Κυράστας βρίσκονταν στο στόχαστρο των Πειραιωτών, γεγονός που αποτέλεσε την αρχή του τέλους του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Αποστολάκης δεν κατονόμασε το στέλεχος της διοίκησης του τριφυλλιού που προέβη σε αυτήν την κίνηση, εκτελώντας τις εντολές της διοίκησης των πράσινων, υπογράμμισε όμως ότι εάν αμφισβητηθεί η πραγματικότητα τότε θα μιλήσει συγκεκριμένα με ονοματεπώνυμο.

«Ο Κυράστας δεν παραιτήθηκε επειδή ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Απλώς ήθελε μία επιβεβαίωση ότι τον θέλουν στην ομάδα. Ο Φιλιππίδης την έκανε αμέσως αποδεκτή, άρα εκεί συνδύασε όλο το παρασκήνιο ότι η διοίκηση λειτούργησε εις βάρος του. Δεν θα παραιτούνταν.

Απλώς ήθελε μία επιβεβαίωση από τον Φιλιππίδη ότι θα συνεχίσεις να είσαι ο προπονητής. Μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και φύγαμε όλοι μαζί. Αν βγει κάποιος και διαψεύσει τις ηχογραφήσεις τότε θα πω και ονόματα. Ποιος είναι. Τώρα δεν θέλω να το πω.

Εάν προκληθώ θα το πω και είναι και αρκετά γνωστός. Επειδή κι αυτή η διοίκηση τότε, δηλαδή ο Φιλιππίδης, δεν είχε εμπειρία, έκανε τεχνάσματα. Επειδή είχε ακούσει ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Κυράστα προπονητή, θέλησε να μάθει εάν όντως υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για να πάρει τον Κυράστα προπονητή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Στράτου Αποστολάκη στο Panathinaikos24.gr με το σημείο της αποκάλυψης για τις ηχογραφήσεις μετά το 46:00:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more