Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Συλλήψεις για κλοπές!!!

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για κλοπές

·      Συνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2021) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παραβίασε διαδοχικά τρία κτίρια και μία επιχείρηση, από όπου αφαίρεσε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, μηχανήματα, εργαλεία και ανταλλακτικά, συνολικής αξίας 3.400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ημεδαπού, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, που αποδόθηκαν στη συνέχεια στον νόμιμο κάτοχο τους. Επίσης, κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στην οικία του.

( Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

·      Συνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2021) το απόγευμα στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μία ημεδαπή γυναίκα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών προχθές (17 Μαΐου 2021) το πρωί αφαίρεσε από χώρο στάθμευσης καταστήματος  ένα ποδήλατο αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Το κλεμμένο ποδήλατο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το μεσημέρι της 1ης Μαΐου 2021 αφαίρεσε μέσα από ένα σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

                                                                                                                                 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more