Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Εμβολιάστηκε Ο Γ. ΚαρασμάνηςΟ πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής νομού Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου που με αφοσίωση και επαγγελματισμό δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας και προέτρεψε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν.


Ο κος Καρασμάνης  εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου , καθώς, όπως δήλωσε στο www.meapopsi.gr, «μόνο με τον εμβολιασμό θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τον έλεγχο της ζωής μας και να κερδίσουμε και πάλι την καθημερινότητά μας».

O κος Καρασμάνης ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου που με αφοσίωση και επαγγελματισμό δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας και προέτρεψε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τους ίδιους αλλά και τους διπλανούς τους, τους συγγενείς τους και τους συναδέλφους τους. «Με εμπιστοσύνη στην επιστήμη, κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς την «Ελευθερία», εμβολιαζόμαστε για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας και να νιώσουμε και πάλι ελεύθερες και ελεύθεροι» τόνισε ο κος Καρασμάνης. 

Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο facebook δηλώνοντας τα ακόλουθα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more