Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Νέα Master Rich από την Κρι Κρι, η υπέρβαση στο παγωτό

 Απόλαυση χωρίς όρια. Συνώνυμο του Rich.

 

Φέτος το καλοκαίρι, η Κρι Κρι, κάνει την υπέρβαση και μας μυεί στην απόλυτη εμπειρία παγωτού, εμπλουτίζοντας την αγαπημένη σειρά παγωτών Master με τα νέα Master Rich, σε ξυλάκι και κύπελλο. Μας προκαλεί σε μια εξτραβαγκάνζα από πλούσιες υφές, πλούσιες γεύσεις και μεγάλα, λαχταριστά κομμάτια.

 

επανάσταση ξεκινάει με τα ξυλάκια Master Rich Salted Caramel και Master Rich Cookies & Brownies. Σε κάθε δάγκωμα, τα νέα Master Rich με τα μεγάλα λαχταριστά κομμάτια, τόσο στην επικάλυψη όσο και στο εσωτερικό του παγωτού, αποτελούν μια ωδή στην υπερβολή, στην απόλαυση χωρίς όρια.

 

Master Rich Salted Caramel

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη απόλαυση καραμέλας σε ένα ξυλάκι που συνδυάζει βελούδινο παγωτό βανίλια, με σιρόπι salted caramel, απολαυστική επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας Master με καραμέλα και μεγάλα λαχταριστά κομμάτια salted caramelized αμυγδάλων.

Master Rich Cookies & Brownies

Απολαυστικό παγωτό ξυλάκι που συνδυάζει το βελούδινο παγωτό μπισκότο, με επικάλυψη πραγματικής λευκής σοκολάτας Master και μεγάλα λαχταριστά κομμάτια μπισκότου και brownies.

Όμως, δεν θα ήταν υπέρβαση, αν είχε μόνο μία έκφανση! Για τους λάτρεις του κυπέλλου που θέλουν να το απολαύσουν με παρέα… ή και όχι, η Κρι Κρι παρουσιάζει και τα Master Rich σε ατομικό κύπελλο και κύπελλο 500ml καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις, σε δύο απολαυστικές γεύσεις.

Master Rich Chocolate & Brownies

Ωδή στην σοκολάτα…με βελούδινο σοκολατένιο παγωτό, πλούσιο σιρόπι σοκολάτας, μεγάλα λαχταριστά κομμάτια σοκολάτας και απολαυστικά κομμάτια brownies, σε ατομικό κύπελλο και κύπελλο 500ml.

Master Rich Salted Caramel

Η καραμέλα στο μεγαλείο της! Βελούδινο παγωτό καραμέλα, πλούσιο σιρόπι αλατισμένης καραμέλας, απολαυστικά salted caramel κομμάτια και λαχταριστές μπάλες με γεύση καραμέλας.

Τα νέα Master Rich είναι η απόλυτη υπέρβαση στο παγωτό! Ανακάλυψέ τα στα κίτρινα ψυγεία…εκεί όπου η Κρι Κρι, η μοναδική ελληνική εταιρία παγωτού*,  εδώ και πάνω από 60 χρόνια μας φέρνει το καλοκαίρι.

Πάρτε μια… πλούσια γεύση, μέσα από το τηλεοπτικό σποτ της νέας σειράς Κρι Κρι Master Rich:


https://www.youtube.com/watch?v=Q_9qsbC0GGU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more