Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Γρ. Δημητριάδης: Ανάβουν ξανά οι μηχανές της Pitsos!


Με μια σημαντική παρέμβαση εγκαινίασε τον νέο του λογαριασμό στο instagram, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης. Ο κος Δημητριάδης έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες τον λογαριασμό του καθώς σε αυτή τη δημοφιλή κοινωνική πλατφόρμα, είναι μέλη αρκετοί νέοι. Η παρέμβαση του έχει να κάνει με την παρέμβαση της πολιτείας για την βιομηχανία Pitsos. Ο κος Δημητριάδης τόνισε ότι : «Ως το τέλος της χρονιάς θα ανάψουν ξανά οι μηχανές της Pitsos μέσω της Pyramis» 

Μάλιστα η δημοσίευση έγινε μέσω story. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο ίδιος ο κος Δημητριάδης, αθόρυβα όπως ξέρει να κινείται, αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για αυτή τη σημαντική εξέλιξη που εκτός από τα ουσιαστικά οφέλη, έχει και παράπλευρες ενισχύσεις, πολύ παραπάνω σε περίοδο κρίσης, αφού είναι και αναγκαία προϋπόθεση για την οικονομική ανάκαμψη, κυρίως μέσω των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων, είναι το κεφάλαιο που χορηγείται για ανάπτυξη, βελτίωση υποδομών, εγκαταστάσεων, εξοπλισμού, για περαιτέρω επέκταση των οικονομικών δραστηριοτήτων.

Οι καλά γνωρίζοντες τονίζουν ότι αυτή είναι μόνο μια ενότητα στον σχεδιασμό για την συνολική απανασύσταση βιομηχανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα μέσα από ξένες και εγχώριες επενδύσεις. Ο Ρόλος του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης είναι σημαντικός. 

Ο κος Δημητριάδης έγραψε τα ακόλουθα:

 Έγινε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να διασωθούν οι θέσεις εργασίας και να μη σβήσει η παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα»,  συνοδευόμενο από φωτογραφία της κεντρικής μονάδας του εργοστασίου που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Μάλιστα έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους που κατέβαλλαν προσπάθειες προκειμένου να μην μπει οριστικά λουκέτο στην Pitsos.

Δείτε την δημοσίευση εδώ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more