Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 


Ο μέγας Βολταίρος έλεγε ότι: «η δουλειά απαλλάσσει τον άνθρωπο από 3 μεγάλα κακά: την ανία, τα ελλαττώματα και την ανάγκη». Και εσείς έρχεστε με το εργασιακό ν/σ – ολετήρα να αλώσετε τα εργασιακά δικαιώματα. Ο Μιλήσιος ποιητής Φωκυλίδης επίσης έλεγε: «να πληρώνεις αυτόν που δούλεψε. Μην στενοχωρείς τον φτωχό». Η ΝΔ είναι ένα κόμμα που προέρχεται από τα πλατιά λαΪκά στρώματα, αλλά εσείς μισείτε τους φτωχούς. Αλλάζετε την δουλειά και την κάνετε δουλεία. Και αυτό προέρχεται από τις σχέσεις που έχετε με τους ολιγάρχες.

Τι πετυχαίνετε με το νέο εργασιακό ν/σ: κατάργηση του 8ώρου (αν και ο Κ. Καραμανλής που ίδρυσε τη ΝΔ είχε προχωρήσει σε κατοχύρωσή του και σε παροχές προς τους εργαζομένους. Εσείς δεν είστε ΝΔ είστε μια άλλη ΝΔ), εβδομάδα 50 ωρών εργασίας, κατάργηση αργίας της Κυριακής, κατάργηση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (δίνετε τον έλεγχο της εργασίας σε ιδιώτες!!), απαγόρευση απεργιών, που είναι το ύψιστο δικαίωμα των εργαζομένων (και είναι άλλο πράγμα η χρήση της απεργίας και άλλο η κατάχρηση), ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης (είναι επαίσχυντο) και επιβράβευση της απεργοσπασίας. Είναι απίστευτα αυτά τα πράγματα, πολύ περισσότερο όταν επιβάλλονται σε μία κοινωνία που χειμάζεται, που πένεται, που έχει δει 600.000 παιδιά να φεύγουν από την χώρα αναζητώντας εργασία στο εξωτερικό. Το εργασιακό ν/σ είναι γεμάτο λάθη:

1) έχω την έκθεση – καταπέλτη της επιτροπής της βουλής που λέει ότι το ν/σ είναι ασύμβατο με το εργατικό δίκαιο.

2) ο διευθυντής προσωπικού μπορεί να υποδείξει για τον εργαζόμενο ελαστικό 8ωρο, δηλ. 10ωρο. Ο εργαζόμενος μπορεί να αρνηθεί αλλά θα κρέμεται πάνω από το κεφάλι του η δαμόκλειος σπάθη της απόλυσης. Βέβαια όλα αυτά είναι δυσνόητα για όσους από εσάς δεν έχουν εργαστεί στην ζωή τους και δεν έχουν κολλήσει ποτέ ούτε ένα ένσημο.

3) αν ο εργαζόμενος διαμαρτυρηθεί θα απολυθεί για άλλο λόγο. Αν η απόλυση κριθεί παράνομη από το δικαστήριο η επιχείρηση δεν είναι υποχρεωμένη να επαναπροσλάβει τον εργαζόμενο, μόνο να του δώσει μια μικρή αποζημίωση.

4) η ψηφιακή κάρτα που πανηγυρίζετε όλοι για την τρομερή ανακάλυψη που κάνετε, δεν θα εφαρμοστεί το επόμενο διάστημα. Άρα κανείς δεν γνωρίζει αν το ωράριο θα εφαρμοστεί ή όχι.

5) η ατομική σύμβαση που υπογράφεται μεταξύ εργαζόμενου και εργοδότη δίνει το δικαίωμα στον εργοδότη να προχωρήσει σε αναστολή της επ’ αόριστον εργασίας.

6) όσοι προσλαμβάνονται για 5ωρη εργασία μπορεί να εργάζονται 3 ώρες το πρωί και 2 το απόγευμα – μα αυτό είναι πραγματική δουλεία. Κλέβετε τον εργαζόμενο. Κλέβετε τον Έλληνα εργαζόμενο.

7) οι μητέρες μετά την άδεια λοχείας θα μπορουν να πάρουν 4μηνη άδεια μητρότητας αλλά από τους 4 μήνες θα πληρώνονται μόνο τους 2. Είναι δυνατόν να το κάνετε αυτό, όταν το δημογραφικό είναι το μείζον θέμα; Είναι δυνατόν να λέτε στη μητέρα ξέχασε αυτά που ήξερες και έλα στην δουλειά; Τα πράγματα είναι τραγικά, αλλά εσείς δεν θέλετε να τα καταλάβετε, γιατί το πρόγραμμά σας είναι να εμπλουτίσετε τον πληθυσμό της χώρας με λαθρομετανάστες, να εμπλουτίσετε το εργατικό δυναμικό της χώρας με 20χρονους και 22χρονους ξένους. Και αυτή είναι η διαφορά σας από εμάς. Εμείς θα δώσουμε κίνητρα για να γεννηθούν Έλληνες, για να παράγουμε Έλληνες και όχι πολύ-πολιτισμικό πολτό.

8) οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται με ρεπό. Εγώ λοιπόν σας λέω να το εφαρμόσετε αυτό το μέτρο πιλοτικά από τους υπαλλήλους του κόμματός σας στην Πειραιώς. Εφαρμόστε το για ένα χρόνο και μετά ελάτε εδώ να μιλήσουμε. Δεν μπορείτε να επιβάλετε ένα τετοιο μέτρο όταν τα golden boys στη ΔΕΗ παίρνουν μισθό 350.000 το χρόνο.

9) ανατρέπετε όλους τους νόμους που διέπουν το εργασιακό δίκαιο.

10) βασική αρχή του ν/σ είναι η ανάπτυξη με φτηνή εργασία. Αυτό βέβαια βολεύει τους ολιγάρχες φίλους σας και τους Γερμανούς που υπηρετείτε.

11) πρωταγωνίστριες σε αυτό το έγκλημα θα είναι ξένες, ευρωπαΊκές κυρίως, κρατικές εταιρείες. Η Fraport δεν είναι ελληνική. Είναι γερμανική και είναι κρατική!  Δηλαδή δεν αγοράζουν ξένοι ιδιώτες, αγοράζουν ξένα κράτη!!

12) θα έχουμε έκρηξη της εργασιακής φτώχειας, μείωση των μισθών, απληρωτες υπερωρίες, ατομικές συμβάσεις, και βέβαια νέο κύμα μετανάστευσης. Δημιουργείτε την νέα γενιά των νεόπτωχων που δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα.

13) έχετε βάλει στο στόχαστρο την απεργία. Και επαναλαμβάνω είναι άλλο η κακή χρήση της απεργίας και άλλο το σβήσιμο και η διαγραφή του δικαιώματος στην απεργία. Διαπράττετε έγκλημα.

14) αντικαθιστάτε το ΣΕπΕ με ανεξάρτητη αρχή. Βολεύετε δηλαδή δικούς σας. 5 ανεξάρτητες αρχές πρεπει να έχουμε σύμφωνα με το σύνταγμα 32 έχουμε και πάτε να τις κάνετε 33. Μόνο και μονο για να βολέψετε αποτυχημένους βουλευτές και στελέχη σας. Δηλαδή τα άλλα παιδιά των άλλων κομμάτων δεν είναι παιδιά; Μόνο τα δικά σας πρέπει να βολευτούν;

Πάμε και στην οικονομία. Λέτε εδώ μέσα ότι πρέπει να γίνουμε Ευρωπαίοι. Ωραία να γίνουμε. Αλλά με τι; Με ελληνικούς μισθούς; με ανασφάλεια; με ανεργία; Πώς θα γίνουμε έτσι ευρωπαίοι; Έχουμε το ίδιο φορολογικό καθεστώς, τις ίδιες παροχές με τους Ευρωπαίους; Όχι! Φαίνεται κ.κ. υπουργοί ότι έχετε πολύ λάθος εντύπωση, λάθος αντίληψη για την Ευρώπη. Δεν μπορείτε να κάνετε πειράματα στους Έλληνες. Οι εργαζόμενοι σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία δεν είναι έτσι όπως πάτε να κάνετε εσείς τους Έλληνες. Και εδώ ακολουθείτε την ίδια συνταγή: Λάθη:

1) δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι ο Μπιλ Γκέητς έχει αγοράσει 260.000 στρέμματα γης στις ΗΠΑ, γιατί το επόμενο business plan που έχει είναι η παραγωγη αγροτικών προϊόντων. Μήπως νομίζετε ότι εσείς είστε πιο έξυπνοι από τον Μπιλ Γκέητς; Όταν σε οδηγεί σε μία κατεύθυνση και αυτή έιναι ότι την επόμενη δεκαετία βασική μέριμνα θα είναι η παραγωγη αγροτικών προϊόντων και η χρήση νερού και αγαθών, σου δείχνει τον δρόμο. Όμως εσείς αντί να καλλιεργήσετε τη γη, προτιμάτε να στήσετε φωτοβολταϊκά και φουρφουράκια. Και κάνατε την Ελλάδα σκουπιδότομο των ανεμογεννητριών των Γερμανών.

2) φώναζα από το βήμα της βουλής πριν από κάποια χρόνια για τους υδρογονάνθρακες. Και τελικά ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών βγήκε πριν από λίγες ημέρες και ακύρωσε τη δυνατότητα εξόρυξης και εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων από τη χώρα μας. Μα αν τους εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορέσουμε να πληρώσουμε τα πάντα, να αποπληρώσουμε χρέη, να εξασφαλίσουμε την άμυνα της χώρας και να έχουμε κέρδος. Αλλά εσείς προτιμάτε να δανειζόμαστε και να χρεώνουμε τις επόμενες γενιές.

3) η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει ανύπαρκτη βιομηχανία αυτοκινήτων. Δεν έχει ούτε καν βιομηχανία εξαρτημάτων. Και βέβαια αυτό που δεν έχουμε εμείς το έχει η Τουρκία. Τον προηγούμενο μήνα δώσαμε 226% παραπάνω χρήμα για να πάρουμε τουρκικά οχήματα ή εξαρτήματα. Γιατί εσείς φτιάξατε μια Ελλάδα της αποβιομηχανοποίσης και της μη παραγωγής πλούτου. Εμείς αντίθετα θέλουμε να παράγουμε πλούτο, για να πληρώνουμε και όχι να δανειζόμαστε και να χρεώνουμε τις επόμενες γενιές.

4) οι Γερμανοί κάνουν business σε βάρος μας. Αντί να ζητήσετε αποζημίωση για το σκάνδαλο Dieselgate, για το οποίο δεν δικεδικεί τιποτα ο υπουργός ανάπτυξης, βάζετε φουρφουράκια σε όλη την Ελλάδα. Δίνετε και τους λιγνίτες στους Γερμανούς, που τους χρησιμοποιούν οι ίδιοι, γιατί δεν έχουν σταματήσει την εξόρυξη λιγνίτη. Εμείς θέλουμε πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα, την ώρα που Γερμανοί πλουτίζουν σε βάρος μας. Μόνη λύση είναι αυτή που μόλις πριν λίγο καιρό απεμπόλησε ο κ. Δένδιας: η εξόρυξη φυσικού αερίου για να έχουμε κέρδος. Μάλιστα, έχω μια μελέτη πανεπιστημιακή, που καταθέτω στα πρακτικά, και η οποία αναφέρεται στα προβλήματα από την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα νησια μας. Τα ραντάρ θα έχουν πρόβλημα ανίχνευσης ιχνών γιατί οι ανεμογεννήτριες δημιουργούν παράσιτα.

5) η οικονομία δεν μπορεί να βασίζεται στον τουρισμό. Η Γερμανία έχει υψηλό ΑΕΠ γιατί έχει μία βιομηχανία που παράγει τα πάντα, από μία καρφίτσα μέχρι πολεμικό και εξοπλιστικό υλικό. Και εσείς κλείσατε τα ναυπηγεία μας και οδηγήσατε τους Έλληνες στην ανεργία και τους στείλατε στο εξωτερικό, όταν η Ελλάδα ήταν εκείνη που δίδαξε τους πάντες ναυτιλία και ναυπηγική. Δεν μπορείτε να βασίζετε την οικονομία στην μελιτζανοσαλάτα που θα παραγγείλει ο τουρίστας. Για ποιόν τουρισμό μας μιλάτε, όταν η Βρετανία έχει αποκλείσει τη χώρα μας, η Ρωσία έχει μόνο μία πτήση την εβδομάδα για Αθήνα, οι Γερμανοί προτιμούν την Ισπανία και την Πορτογαλία.

6 το έλλειμμά μας είναι και πάλι υψηλό γιατί συνεχώς δανείζεστε σε βάρος των παιδιών μας και αντί να κάνετε κάτι γι΄αυτό πανηγυρίζετε επειδή δανείζεστε χαμηλότοκα.

Πραγματικά δεν κάνουν όλοι για όλα. Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν κάνουν για τίποτα. Και αυτοί είστε εσείς και η κυβέρνησή σας. Δεν μπορείτε να ασκείτε πολιτική με δανεικά. Ο κόσμος ψήφισε τη ΝΔ για τρεις λόγους: για να μην γίνουν όσα γίνονται σημερα με τα Σκόπια, για να μην γίνουν όσα γίνονται σημερα με την Τουρκία και για να μην γίνουν όσα γίνονται σημερα με τους λαθρομετανάστες.

Εσείς όμως χρησιμοποιείτε ξύλινο λόγο για να καλύψετε την ανεπάρκειά σας και να μπερδέψετε τους πολίτες. Μιλάτε για «πυλώνα σταθερότητας» για να καλύψετε την υποχωρητικότητα και την ενδοτική πολιτική. Τι σημαίνει «δημοκρατικό τόξο»; Παραβιάζετε κάθε έννοια συνταγματικότητας και δημοκρατικότητας με τα πιστοποιητικά φρονημάτων που θα εκδώσετε με τον εμβολιασμό. Κλεινετε τα μικρόφωνα στους αρχηγούς της αντιπολίτευσης. Μιλάτε για «φως στο τούνελ», όταν φτιάξατε πρώτα το σκοτάδι και τώρα μας λέτε ότι βλέπετε φως.

Συνομίλησε ο πρωθυπουργός με τον Ερντογάν. Δεν είναι κακή η συνομιλία με κάποιον. Αλλά με κάποιον που έχει σώας τα φρένας. Όχι με τον φασίστα που έχει φυλακίσει όλους όσοι διαφωνούν μαζί τους και επιπλέον που διεκδικεί ελληνικό έδαφος. Μιλάτε για μορατόριουμ στο Αιγαίο και στις 20 Ιουλίου ο Ερντογάν θα πάει στην Κύπρο, την οποία όλως περιέργως αφήσατε απ’ έξω. Την ώρα της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργου με τον ΕΡντογάν τουρκικό στρατιωτικό σκάφος κτύπησε ελληνικό σκάφος του λιμενικού, το οποίο είχε αγοραστεί με λεφτά ελληνικά και ευρωπαίκά. Και την ίδια ώρα ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι θα τοποθετήσει drones στα κατεχόμενα.

ΣΕ ό,τι αφορά στα Σκόπια, αφού η συμφωνία των Πρεσπών αφορά μόνο τους κρατικούς θεσμούς, τότε ΣΚΑΪ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ALPFA, STAR κ.ά. ΜΜΕ αλλά και δημοσιογράφοι και βουλευτές γιατί μιλάτε για Βόρεια Μακεδονία και όχι για Σκόπια; Αφού οι ονομασίες αναφέρονται μόνο στις διακρατικές σχέσεις. Ενώ τα Σκόπια μιλούν για Μακεδονία, σκέτο. Κάνετε έγκλημα. Εθίζετε τους Έλληνες στον όρο Βόρεια Μακεδονία για να καταπιούν το Μακεδονία. Ε, λοιπόν, σας λέω ότι ο Έλληνας δεν θα καταπιεί τίποτα από όλα αυτά. Ο Υπουργός εξωτερικών παρακαλούσε τον Σκοπιανό ομόλογό του να βγει το σκέτο Μακεδονία από τις φανέλες των ποδοσφαιριστών στο Euro και ο Σκοπιανός του απάντησε να πάει να διαβάσει τι έχετε υπογράψει στην συμφωνία των Πρεσπών; Να τη χαίρεστε την συμφωνία εσείς του ΣΥΡΙΖΑ που την υπογράψατε και εσείς της ΝΔ που την εφαρμόζετε πιστά. Αγαπάτε την Ελλάδα; Αποδείξτε το. Αγαπάτε την Μακεδονία; Αποδείξτε το. Όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Εμείς στην Ελληνική Λύση δεν λέμε μόνο η Ελλάδα μόνο οι ΄Ελληνες. Λέμε πρώτα η Ελλάδα πρώτα οι Έλληνες. Γιατί αγωνιζόμαστε για την επιβίωση και ενδυνάμωση της πατρίδας μας και των Ελλήνων. Για να υπάρχουν Έλληνες τα επόμενα χρόνια. Αυτό κάναμε πάντα και αυτό θα κάνουμε στο μέλλον.

Συγκρουστήκατε για ένα τηλεοπτικό σποτ για την υπογονιμότητα, που ήταν πραγματικός παραλογισμός. Και δεν σκεφτήκατε ποτέ ποιο είναι το αίτιο της υπογονιμότητας. Γιατί δεν είναι πρωτογενές πρόβλημα αλλά παράγωγο. Κάνουμε λίγα παιδιά. Φυσικά. Πώς να κάνει παιδιά ο Έλληνας όταν παίρνει 450 ευρώ το μήνα; Πώς θα κάνουν παιδιά όταν τους κάνετε δούλους και όχι εργαζόμενους; όταν τους τσακίζετε στη φορολογία, όταν τα σχολεία είναι άθλια, όταν δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί για να αφήσουν τα παιδιά τους, όταν τα ζευγάρια παίρνουν μαζί και οι δύο 1.000 ευρώ και το ενοίκιο που πρέπει να πληρώσουν είναι 450 ευρώ, όταν το παιδί θεωρείται τεκμήριο; Μα το παιδί δεν είναι αυτοκίνητο, σπίτι, είδος πολυτελείας, είναι είδος αναγκης για την επιβίωση του έθνους. Εξωθείτε την κοινωνία στην πόλωση και λέτε ανοησίες, δολίως και επικινδύνως. Αντί να βρείτε τρόπους λύσης του δημογραφικού εσείς στοχεύετε στην διάλυση της κοινωνίας, μόνο και μόνο για κομματικούς λόγους.

Σε λίγους μήνες αποχαιρετάμε στο 2021 και υποδεχόμαστε τον μεσαίωνα. Μία είναι η λύση η πραγματική: ή μαζευόμαστε και μιλάμε όλοι μαζί για τα μεγάλα προβλήματα που έρχονται και δεν κρύβονται ή μας δίνει ο λαός μία τετραετία και η Ελληνική Λύση θα δώσει την λύση, που θα είναι ελληνική και μόνο.

Και πριν κλείσω θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα των εμβολιασμών. Εμεις ποτέ δεν είπαμε ότι ειμαστε κατά των εμβολίων. Είμαστε επιφυλακτικοί. Μην ρισκάρετε τις ζωές των Ελλήνων.

-Είπε ο πρωθυπουργός,  μιλώντας στον ALPHA και τον κ. ΣρόΪτερ ότι από την πρώτη στιγμή το Astra Zeneca είπαν ότι είναι ασφαλές εμβόλιο. Και μετά από λίγες μέρες ανακοινώνετε ότι απαγορεύεται για τους κάτω των 60 ετών. Σε αυτούς που έχουν ήδη εμβολιαστεί με astera Zeneca τι θα πείτε; Εμείς αντίθετα είμαστε υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατικής διαχείρισης του σώματος του κάθε ανθρώπου, εσείς είστε υπέρ της επιβολής.

-Επιμένετε να εμβολιαστούμε και όλα τα εμβόλια έχουν πάρει άδεια έκτακτης ανάγκης. Κανένα δεν έχει περάσει την διαδικασία δοκιμής και ολοκλήρωσης.

-Βγήκε η κ. Λινού και είπε ότι αυτό που δεν λέει κανείς είναι ότι το Johnson & Johnson έχει παρενέργειες για τις νέες γυναικες. Και εσείς προκαλείτε σύγχυση στον κόσμο.

-Είστε εκβιαστές της Σιναλόα. Βάζετε επιστήμονες να εκβιάζουν τον κόσμο, όπως ο κ. Βασιλακόπουλος πουείπε ότι αν τους στερήσουμε αυτά που τους αρέσουν θα αναγκαστούν να πάνε να εμβολιαστούν.

-Το Συμβούλιο της Ευρώπης εξέδωσε ψήφισμα που λέει ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, δεν μπορεί κανείς να πιεστεί να τον κάνει, δεν μπορεί να υφίσταται διακρίσεις επειδή δεν εμβολιάστηκε, δεν μπορεί να ερωτάται αν έχει εμβολιαστεί ή όχι γιατί πρόκειται για προσωπικά δεδομένα.

-Διαβάζουμε σε δημοσιεύματα ότι κάποιος έπαθε ανακοπή από θρόμβωση. Και δεν λέτε ότι οφείλεται στο εμβόλιο. Δεν φταίει η σφαίρα αλλά το πιστόλι. Δεν ξύπνησε η καρδιά ένα πρωί και είπε δεν έχω τι να κάνω ας πάθω ανακοπή.

-Εφαρμόζετε λάθος μέτρα. Το Ολλανδικό υπουργείο υγείας με απόφασή του τονίζει ότι οι μάσκες δεν είναι υποχρεωτικές, ούτε για τα παιδιά, ούτε στα σχολεία, ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός, οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό, δεν πρέπει να ερωτάται ο εργαζόμενος εάν εμβολιάστηκε γιατί πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον ξεκινά το υπουργείο έρευνα για τα μακροπρόθεσμα προβλήματα από το εμβόλιο.

-Στην Χιλή, έχει εμβολιαστεί το 75% των πολιτών και ήδη από προχθές έχει γενικό lockdown.

-Φοβάστε τους τουρίστες για την μετάδοση του ιού και παρακαλάτε τον Τζόνσον να επιτρέψει να έρθουν οι Βρετανοί στην Ελλάδα.

-Η κ. Πελώνη είπε στην ΕΡΤ ότι η ασυλία της επιτροπής έγινε για να διασφαλιστεί η ελευθερία του λόγου για τους επιστήμονες. ΟΙ άλλοι επιστήμονες που δεν συμφωνούν με την δική σας γραμμή γιατί αποπέμπονται; Δεν είναι επιστήμονες αυτοί;

-Η ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ έχει εκπονήσει μελέτη, και την καταθέτω στα πρακτικά, που κάνει λόγο για εκδήλωση μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε εμβολιασμένους.

Εδώ και 20 μέρες βλέπουμε τα κράτη το ένα μετά το άλλο να κάνουν πίσω με το astra Zeneca, να μιλούν για παρενέργειες του Pfizer και η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν προκαλούν καμμία βλάβη. Μήπως τελικά την βλάβη την έχετε εσείς;

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και άλλα κόμματα είστε υπέρ του εμβολιασμού. Εμεις είμαστε υπέρ της δημοκρατίας και της ελεύθερης επιλογής να διαθέσει καθένας το σώμα του όπως θέλει. Δεν μπορώ να υποχρεώσω κανένα να κάνει αυτό που δεν θέλει. Εσείς παραβιάζετε το σύνταγμα, τις ανθρώπινες αξίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είστε υπέρ του εμβολιασμού και υπέρ του εμβολισμού της λογικής των Ελλήνων. Εμείς ζητάμε μια 4ετία για να εμβολίσουμε το χθες. Γιατί είμαστε το σήμερα, είμαστε το αύριο και είστε το χθες. Και είμαστε η μόνη λύση, η μόνη Ελληνική Λύση για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more