Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Κολοτούμπας ο Δήμαρχος….

 


Δήλωση με νόημα ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ

 


Την καρέκλα σας την δώρισα γιατί δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε

 

Ένας Νίκος Παρούτογλου από τα παλιά, με μεστό και επίκαιρο λόγο, εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας. Ο επικεφαλής της παράταξης Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ, τόνισε ότι η δημοτική αρχή έκανε λάθος στην πρώτη απόφαση για τον πεζόδρομο και αναγκάστηκε να συρθεί στις θέσεις τις αντιπολίτευσης, τονίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου για την λειτουργία του και ότι το Σάββατο το πρωί ο δρόμος πρέπει να μένει ανοικτός καθώς  πρόκειται για μια μικρή Πέμπτη. Ακόμη αναφέρθηκε στα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων, ζητώντας από την δημοτική αρχή να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ακόμη έκανε αναφορά και στα δημοτικά τέλη των καταστημάτων, δίνοντας την δυνατότητα σε αυτές να μην πληρώνουν τέλη. Ακόμη έκανε αναφορά στα δέντρα πίσω από την Εκκλησία στην οδό Κύπρου, τονίζοντας ότι για περάσει κάποιος από το πεζοδρόμιο, πρέπει να σκύψει.  Τέλος κατέληξε ότι το κέντρο της Αριδαίας πρέπει να είναι περιποιημένο.

Ο Αγροτικός κόσμος

Ο κος Παρούτογλου έκανε αναφορά και για τα αγροτικά ζητήματα. Το θέμα των αποζημειώσεων από τον παγετό και από τις υπόλοιπες ζημίες, έχει υποβιβαστεί καθώς δεν μιλά κανένας. Δεν υπάρχει τελεσίδικη απάντηση για αυτό το ζήτημα. Τίθεται θέμα επιβίωσης για τους αγρότες. Ένα μήνα δεν μιλά κανένας για αυτό το ζήτημα. Οι αγρότες θέλουν τον Δήμο μπροστάρη στα ζητήματα του και στο αίτημα της προκαταβολής.

Βγήκαν Παοκσίδες στα Λουτρά

Ο κος Παρούτογλου κατήγγειλε ότι μια ομάδα νεαρών οπαδών του ΠΑΟΚ, μετά τον τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου, βρέθηκαν στα Λουτρά όπου έκοψαν την αλυσίδα για να πανηγυρίσουν και κάνουν βραδινό μπάνιο. Το λυπηρό είναι όπως τόνισε, ότι εκεί βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών κος Λιούγκας που συμμετείχε στους πανηγυρισμούς.  Ο κος Λιούγκας είπε ότι ο ίδιος δεν ήταν παρών και δεν συμμετείχε στους πανηγυρισμούς.

Για την ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ο κος Παρούτογλου αναφέρθηκε στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας όπου και ο ίδιος ήταν πρόεδρος της μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, τονίζοντας ότι είχε σχεδιάσει το εκπτωτικό τιμολόγιο συνεπή καταναλωτή, καθώς θα έχει θετικό πρόσημο στην κοινωνία.

 

Κολοτούμπας ο Δήμαρχος

Λάβρος ήταν ο κος Παρούτογλου για το ζήτημα της σύνδεσης των Προμάχων με τα Σκόπια, μιας και χαρακτήρισε «κωλοτούμπα» τον κ. Μπάτση και σημείωσε πως «τελικά η καρέκλα αλλάζει τον άνθρωπο». Μάλιστα, απευθυνόμενος στον κ. Μπάτση του είπε ότι «με ψέματα πήρατε τις εκλογές», αναφερόμενος σε όσα έλεγε ο προεκλογικά ο σημερινός Δήμαρχος για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Μπάτσης του απάντησε με την εξής ερώτηση: «Γιατί αλλάξατε εσείς στάση απ’ όταν χάσατε την καρέκλα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more