Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Γ. Κουφίδης: Περιμένουμε να γεμίσει το τριήμερο η Χαλκιδική!!!

 


Την πεποίθηση του ότι η Χαλκιδική θα γεμίσει από κόσμο, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Πέλλα τηλεόρασης και στον δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη. Ο ίδιος παρέθεσε τα νούμερα που έχουν καταγραφεί αναφορικά με την πανδημία το 2021, τονίζοντας ότι φέτος θα είναι μια δύσκολη και κομβική χρονιά για όλες τις επιχειρήσεις του νομού. Τέλος έκανε εκτενή αναφορά για τα βραβεία επιχειρηματικής ιδέας θέλοντας να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις του Νομού οι οποίες διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς και να τονώσει την επιχειρηματική άμιλλα, καθώς  διοργανώνει εκδήλωση απονομής βραβείων επιχειρηματικότητας αφιερωμένη σε αυτούς που ξεχώρισαν.



Μια βράβευση που θα αναδεικνύει την ικανότητα, την ποιότητα και την υπευθυνότητα στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα βραβεία που θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, δεν θα αφορούν απλώς επιχειρηματικές επιτυχίες που αποτυπώνονται σε νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα, θα αφορούν την επιβράβευση ανθρώπων, αντιλήψεων, αξιών.



Θα διακριθούν αυτοί που τόλμησαν να επενδύσουν στη γνώση, στον άνθρωπο, στην καινοτομία, στην ποιότητα. Θα διακριθούν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Θα διακριθούν εκείνοι που κατάφεραν να συνδέσουν την επιχειρηματική τους λειτουργία με το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και με την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, να θέσουν φιλόδοξους στόχους, να επενδύσουν σε αξίες. Είναι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις που δείχνουν ένα ξεκάθαρο δρόμο για την ελληνική επιχειρηματικότητα και για την ελληνική οικονομία.


Δείτε τι δήλωσε παρακάτω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more