Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Σύλληψη για ληστεία

Συνελήφθη το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα με τη χρήση βίας, αφαίρεσε από την κατοχή ενός ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα. Μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή του ανωτέρω ημεδαπού και αποδόθηκε στον παθόντα. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

·      Συνελήφθη  το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών «Άτλας», ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου και 20 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 18 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που βρέθηκαν στην οικία του.

                                          (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

·      Συνελήφθη, επ’ αυτοφώρω,το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς παρέλαβε από ταχυδρομικό κατάστημα ένα δέμα που περιείχε ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 945,5 γραμμαρίων. Η ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων που περιείχε το δέμα στο οποίο ήταν παραλήπτης ο ανωτέρω, κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης βάρους 21,6 γραμμαρίων,  μικροποσότητα κάνναβης,  1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του. Επιπλέον, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο ανωτέρω ημεδαπός.                  

                                         (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Συλλήψεις για παράβαση ειδικού ποινικού νόμου

Συνελήφθησαν  το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ημαθίας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι με δύο οχήματα που οδηγούσαν, εισήγαγαν στην ελληνική επικράτεια συνολικά 179 συσκευασίες φυτοφαρμάκων, χωρίς να διαθέτουν τη νόμιμη άδεια. Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκαν.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη  το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα επιχείρησε να διαρρήξει την οικία ενός ημεδαπού. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Ομάδα Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, με το πρόσχημα πώλησης μίας τροχοβίλας, μέσω αγγελίας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έπεισε έναν ημεδαπό να καταβάλει τμηματικά το συνολικό χρηματικό ποσό των 6.960 ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more