Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Θαυμάστε το αδιάβλητο σύστημα της ψηφοφορίας!!!

 


Με γιγαντοπανό στην είσοδο του κτηρίου Συγγρού 80-88 ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής «υποδέχεται» αγωνιστικά τόσο τις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, που προκήρυξε για σήμερα ο Περιφερειάρχης Πατούλης όσο και το αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης.


   Εσύ με πόσους κωδικούς μπορείς να ψηφίσεις;                                                    

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις», υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοί στους οποίους το Σύστημα ΖΕΥΣ δεν έστειλε ένα, αλλά περισσότερα μηνύματα για να ψηφίσουν, με διαφορετικά όμως στοιχεία σε κάθε μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, δεν έλαβαν μόνο έναν «αριθμό καταχώρισης», που θεωρητικά αποτελεί τον «μοναδικό κωδικό εκλογέα» και προσδιορίζει κάθε υπάλληλο, αλλά περισσότερους!!! Και έτσι, ενώ σε κάθε υπάλληλο αποστέλλεται ένας μόνο σύνδεσμος για να συμμετέχει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, οι συνάδελφοί αυτοί έλαβαν περισσότερους συνδέσμους και κατά τον τρόπο αυτό μπορούν να ψηφίσουν στην ηλεκτρονική κάλπη περισσότερες από μία φορές, για περισσότερους από έναν συναδέλφους!!!

Ήδη έχουμε αρκετές τέτοιες καταγεγραμμένες περιπτώσεις που όπως μας καταγγέλθηκε… τους έχει αποσταλεί διπλός «κωδικός εκλογέα» και διπλός σύνδεσμος, που μπορούν δηλαδή να ψηφίσουν σαν δύο διαφορετικά πρόσωπα!!!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στον ίδιο εργαζόμενο πήγαν μηνύματα που αφορούν τους υπαλλήλους με αριθμό καταχώρησης 401 και 190, σε άλλον τους υπαλλήλους με αριθμό καταχώρησης 448 και 456, σε άλλον τους υπαλλήλους με αριθμό καταχώρησης 440 και 1573, σε άλλον τους υπαλλήλους με αριθμό καταχώρησης 1423 και 259, σε άλλον τους υπαλλήλους με αριθμό καταχώρησης 251 και 682 κλπ.

Σε πόσους συναδέλφους άραγε έγινε το ίδιο; Πόσοι μπορούν να ψηφίσουν και για άλλον συνάδελφο;

Αυτό είναι το αδιάβλητο σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας; Η Περιφερειακή Αρχή, η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού και η Εφορευτική Επιτροπή οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις.

Σε πόσους συναδέλφους δεν έστειλαν σύνδεσμο;

«Σπάει ο διάβολος το ποδάρι του…» και συμβαίνει κι αυτό… και ο αδιάβλητος ΖΕΥΣ δεν στέλνει το προβλεπόμενο «εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο περιλαμβάνει την ακριβή διαδικτυακή διεύθυνση (URL), μέσω της οποίας ο εκλογέας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα σε όλα τα mailς και μάλιστα στην Πρόεδρο του Συλλόγου, κλπ!!!

Σκοπιμότητα, παράλειψη ή λάθος; Το σίγουρο είναι ότι το ηλεκτρονικό σύστημα «μπάζει» και η Περιφερειακή Αρχή, η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού και η Εφορευτική Επιτροπή οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις.

Πόσοι συνάδελφοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ηλεκτρονικούς υπολογιστές;

Πολλοί… Πολλοί γιατί δεν έχουν καμία σχέση με σχετικές εργασίες, γιατί δεν έχουν θέση εργασίας με ηλεκτρονικό υπολογιστή, γιατί εργάζονται έξω, στη συντήρηση των δρόμων κλπ., γιατί είναι εργατοτεχνίτες, οδηγοί, καθαριστές κλπ, γιατί κανείς δεν μπορεί να απαιτεί να έχεις ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι σου, ή να έχεις σύνδεση με το internet…

Για ποια καθολικότητα μιλάνε οι «αυλικοί» του Πατούλη;

Εσύ πόσες φορές νομίζεις ότι μπορείς να ψηφίσεις;

Σε όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πόσο διαβλητό είναι το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, πόσους εκβιασμούς και παρεμβάσεις χωράει, τους θυμίζουμε και το απόσπασμα από την σχετική ΚΥΑ, που λέει ότι «Σε περίπτωση που ο/η ψηφοφόρος καταχωρίσει την ψήφο του περισσότερες από μία φορές, λαμβάνεται υπόψη η τελευταία του ψήφος»

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι με τα «κλικ» λύνονται ζητήματα;

Ούτε οι αφελείς δεν πιστεύουν ότι τα δικαιώματα καταχτιούνται με «κλικ», ότι ο αυταρχισμός, η αυθαιρεσία, οι εκβιασμοί, η τρομοκρατία και η αντεργατική πολιτική αντιμετωπίζονται με «κλικ» από τον υπολογιστή…

Γυρνάμε την πλάτη σε όλους όσοι προσπαθούν να υποβιβάσουν τη συμμετοχή των εργαζομένων σε ένα «κλικ» στον υπολογιστή.

Η κοινωνία προχωρά μπροστά, τα δικαιώματα κερδίζονται μόνο με την ολόπλευρη – συνειδητή συλλογική συμμετοχή και αγωνιστική δράση.

Μην βάλεις με την συμμετοχή σου και την ψήφο σου,

τον «Πατούλη» στη θέση των αιρετών…

Η επιλογή σου δεν μπορεί να είναι το ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο, που δεν αποσύρθηκε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία, το εργοδοτικό ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ με τους γνωστούς χαμαιλέοντες….

Δίνουμε απάντηση στον αυταρχισμό, τους εκβιασμούς, τα ρουσφέτια και τα βολέματα των ημετέρων.

Απέχουμε όλοι από την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more