Τετάρτη 7 Μαΐου 2025

Ποδοσφαιρική Γιορτή στα Γιαννιτσά: Ο Απόλλων Θριαμβεύει, η ΕΠΣ Πέλλας Διοργανώνει Άψογα

 



Το ιστορικό δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών φιλοξένησε τον συναρπαστικό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας, όπου ο Απόλλων Κρύας Βρύσης και ο ΝΠΣ Σκύδρας πρόσφεραν ένα αξέχαστο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Σε αυτή την κορυφαία στιγμή του τοπικού ποδοσφαίρου, η παρουσία του ακούραστου προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας και ταμία του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Στέργιου Αντωνίου, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Η θερμή του παρουσία στο στολίδι των Γιαννιτσών επισφράγισε για ακόμη μια φορά την αμέριστη στήριξή του προς τις ομάδες της Πέλλας. Ο κ. Αντωνίου δεν έκρυψε τη χαρά του παρακολουθώντας τον αγώνα σε έναν χώρο με βαθιά ιστορία για το ποδόσφαιρο της περιοχής, και δεν παρέλειψε να συγχαρεί εγκάρδια τους πρωταγωνιστές. Τα λόγια του γεμάτα αναγνώριση για τους παράγοντες, τους αθλητές και τους προπονητές, ανέδειξαν τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει για όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Πέλλα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών αποτέλεσε το ιδανικό επιστέγασμα μιας γεμάτης ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο Στέργιος Αντωνίου παραμένει ένας σταθερός πυλώνας στήριξης σε αυτές τις σημαντικές στιγμές, διασφαλίζοντας ότι το τοπικό ποδόσφαιρο παραμένει μια ζωντανή και ελπιδοφόρα γιορτή στην καρδιά της Πέλλας, σε ένα στάδιο με ξεχωριστή σημασία.

Παράλληλα με τα συγχαρητήρια στις δύο φιναλίστ ομάδες, αξίζουν θερμά εύσημα στην ΕΠΣ Πέλλας για την άψογη διοργάνωση του τελικού στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών. Η άρτια οργάνωση, η σχολαστική προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και η δημιουργία μιας πανηγυρικής ατμόσφαιρας, κατέδειξαν την σοβαρή και μεθοδική δουλειά που επιτελείται στην Ένωση.

Τη λάμψη του τελικού ενίσχυσε η παρουσία δύο σημαντικών προσωπικοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης: του Δημάρχου Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη, και της Δημάρχου Σκύδρας, Κατερίνας Ιγνατιάδου. Η παρουσία τους στην κερκίδα δεν ήταν μια απλή τυπική κίνηση, αλλά μια σαφής ένδειξη αναγνώρισης της σημασίας του τοπικού αθλητισμού και της αμέριστης στήριξής τους στις προσπάθειες των ομάδων και της ΕΠΣ Πέλλας.

Η κοινή παρουσία των δύο δημάρχων δίπλα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιο Αντωνίου, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και συνεργασίας για την πρόοδο του αθλητισμού στην περιοχή. Ήταν μια όμορφη εικόνα που ανέδειξε την άρρηκτη σύνδεση του αθλητισμού με την τοπική κοινωνία και την αταλάντευτη στήριξη της αυτοδιοίκησης.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην ΕΠΣ Πέλλας για την εξαιρετική διοργάνωση και ευχαριστούμε τους Δημάρχους Πέλλας και Σκύδρας για την τιμητική τους παρουσία, που προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία σε αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή των Γιαννιτσών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more