Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ποιοι στηρίζουν Μειμαράκη-Τζίτζι-Κυριάκο και Άδωνη από την Πέλλα

Έχει ενδιαφέρον να δούμε την ανθρωπογεωγραφία των στελεχών που στηρίζουν τους υποψήφιους Προέδρους Βαγγέλη Μειμαράκη, Απόστολο Τζιτζικώστα, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη στη μάχη για την Προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με ανακοινώσεις οι παρακάτω υπέγραψαν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη:

Γιάννης Μουράτογλου, αντιδήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Ταπαζίδης δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας και Νίκος Φώτος πρώην υπεύθυνος βορείου Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμη σίγουρα στηρίζει ο Δάνης Τζαμτζής που είναι κουμπάροι με τον Βαγγέλη Μειμαράκη καθώς και ο Στέργιος Αντωνίου που λόγω του Βαγγέλη ξανά ήρθε στην επιφάνεια από την αποστρατεία που ήταν στην αρχή.

Την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει με την υπογραφή του ο Γιώργος Καρανίκας που είναι Γ.Γ. της ΕΣΕΕ ενώ ο κος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το νομό Πέλλας όπου θα συζητήσει με φορείς αλλά και απλούς πολίτες.

Από το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα δεν έχουν διαρεύσει ονόματα από τις 50 υπογραφές αλλά είναι δεδομένο ότι στηρίζουν οι Δήμαρχοι Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου, Μαρία Καράμπελα και Πέτρος Ζέρζης. 

Αν και η υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ακυρώνεται, στις 50 υπογραφές θα συμμετάσχει και ο κος Κορώνας που διαμένει στα Γιαννιτσά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more