Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 16 Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ “ΤΑΞΙΔΙ” 2013


Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η συμμετοχή της οποίας ξεχώρισε στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου “Ταξίδι” 2013, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από τις 16-19 Μαΐου 2013
Εκατοντάδες  επισκεπτών από την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τους ιστορικούς χώρους και τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, αλλά και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ενδεικτικό της επιτυχίας της συμμετοχής της ΠΚΜ είναι το γεγονός ότι τόσο το ενιαίο έντυπο τουριστικής προβολής αλλά και τα έντυπα κάθε περιφερειακής ενότητας χωριστά εξαντλήθηκαν.
«Επιμένουμε σε συντονισμένες και καλά οργανωμένες συμμετοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε όλες τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις, με  κεντρικό προσανατολισμό μας την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό και την προβολή του τουριστικού προϊόντος και των επτά περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ. Ο κορυφαίος στόχος μας ήταν και παραμένει να δημιουργήσουμε και να καθιερώσουμε δωδεκάμηνη τουριστική περίοδο για την περιοχή μας.
Σε μια δύσκολη χρονιά για την Κύπρο, με την παρουσία μας στην έκθεση τουρισμού θέλουμε να στείλουμε στους αδελφούς Κυπρίους το μήνυμα ότι είμαστε δίπλα τους και πως μέσα από την συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη θα μπορέσουμε να  ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε”, υπογράμμισε σχετικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης “Ταξίδι 2013” τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης, ενώ παρέστησαν υπουργοί, πρέσβεις, βουλευτές, πρόεδροι και εκπρόσωποι τουριστικών οργανισμών, διευθυντές αεροπορικών εταιριών και πληθώρα  προσκλεκλημένων. Την έκθεση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more