Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Συνάντηση του Βουλευτή με το Γενικό Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ»ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: « Θα αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν από τον επαναπροσδιορισμό των εκτάσεων για τους βοσκοτόπους».Τη διαβεβαίωση του Γενικού Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Κυριάκου Μπαμπασίδη είχε σήμερα το πρωί σε συνάντηση τους ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, αναφορικά με τις επιδοτήσεις των κτηνοτρόφων.
Ο Βουλευτής Πέλλας επισκέφθηκε το Γενικό Διευθυντή προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαθέσεις του Οργανισμού, ύστερα και από το ζήτημα που ανέκυψε σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό των εκτάσεων για τους βοσκοτόπους.

Τόνισε στον κ. Μπαμπασίδη ότι, η μείωση των φετινών εκτάσεων των βοσκοτόπων κατά 15.000 εκτάρια προκαλεί τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στους κτηνοτρόφους των μεγάλων ζώων  και, κατ’ επέκταση, και σε όσους καλλιεργούν στους χώρους αυτούς αγροτεμάχια με καλλιέργειες (π.χ. κεράσια, πατάτες κτλ.).
Ο κ. Μπαμπασίδης ενημέρωσε το Βουλευτή ότι, είναι ενήμερος σχετικά με την κατάσταση και υπογράμμισε ότι, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι επιδοτήσεις των κτηνοτρόφων να κρατηθούν στα ίδια ακριβώς επίπεδα με τη περσινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more