Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Άρχισαν τα όργανα εν όψει των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Νέας ΠροποντίδαςΆρχισαν τα όργανα εν όψει των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Νέας Προποντίδας καθώς ο Δήμαρχος Δαμιανός Ιορδανίδης για πρώτη φορά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καυτηριαζει την αντιπολίτευση για ανακοίνωση που είχε εκδόσει. Φαίνεται λοιπον πως ο κος Ιορδανίδης θα δώσει και πάλι το παρόν στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές. παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση: 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ


                                                                                                            Νέα Μουδανιά 31.05.2013

    Δυστυχώς για άλλη μία φορά η μείζονα μειοψηφία του Δήμου Νέας Προποντίδας υπέπεσε στο ίδιο ολίσθημα της παραπληροφόρησης, το οποίο την εκθέτει, δημοσίως πλέον, ανεπανόρθωτα.
       Η απροκάλυπτη ενέργεια του ελέγχου της επιτροπής διαγωνισμού των έργων     
“Κατασκευή έργων συλλογής-μεταφοράς λυμάτων Τ.Κ. Ν.Πλαγίων” και       “Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Ν.Τρίγλιας και Τ.Κ. Ν.Πλαγίων”,
ουδόλως αφορά τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας, αλλά  τους ίδιους ειδικά, αφού το μέλος που ορίστηκε από το Τ.Ε.Ε. ( εντελώς τυχαία ) είναι ο κ. Κων/νος Τσομπανάκης, ο οποίος με την ιδιότητα  του Δημοτικού Συμβούλου έχει το ασυμβίβαστο του νόμου στην επιτροπή αξιολόγησης, βάσει του Ν 3852/2010 (Καλλικράτης) και θα έπρεπε να οριστεί άλλο μέλος από όμορο δήμο.
    Η ενέργειά μου δε να ορίσω τεχνικό σύμβουλο και να διευρύνω την επιτροπή είχε ακριβώς αυτό ως στόχο, να αποτρέψω δηλαδή κάθε προσπάθεια ελέγχου ή χειραγώγησης της επιτροπής.
       Όπως αντιλαμβάνονται λοιπόν όλοι οι συνδημότες μας, πράγματι
           
                        οι μάσκες έπεσαν
           
            και έχουν τον κοινό νου να καταλάβουν ότι η καταγγελία της μείζονος μειοψηφίας, αφορά τη μείζονα μειοψηφία και μονον αυτή.

                                                                                    Ο Δήμαρχος
                                                                               Νέας Προποντίδας

                                                                             Δαμιανός Ιορδανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more