Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Καπάκια για τους παραπληγικούς

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 ολοκληρώσαμε τον κύκλο της συγκομιδής καπακιών στο σχολείο μας για τους παραπληγικούς, μια δράση που ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν και τελείωσε για φέτος με την παράδοση δύο χάρτινων κιβωτίων στους υπεύθυνους του Συλλόγου.
Τα κιβώτια με τα καπάκια παραδόθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου των παραπληγικών και κινητικά αναπήρων νομού Πέλλας με έδρα τα Γιαννιτσά, που στεγάζονται στο ανοιχτό θέατρο, από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Στ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών.
Όπως είναι γνωστό ο εν λόγω Σύλλογος προσφέρει έργο συμπληρωματικό σε αυτό της πολιτείας και τα καπάκια από τις συσκευασίες των μπουκαλιών και των απορρυπαντικών, του αποφέρει αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία προσφέρονται σε συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, όχι μόνο στο νομό μας αλλά σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών εκπροσώπησε η Στ΄ τάξη όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αυτή τη δράση, τόσο πολύτιμη για τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα.  
Κανένα καπάκι χαμένο! Από αύριο τα μαζεύουμε όλα για να τα προσφέρουμε σε αυτούς που τα χρειάζονται!

Για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, ο δάσκαλος της Στ΄ τάξης Δημήτρης Καρατσαλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more