Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στον εισαγγελέα θα πάει ο Πρόεδρος της Θηριόπετρας Ι. ΟυργατζόγλουΕπιστολή προς το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας 
Αριστερά ο Πρόεδρος της Θηριόπετρας σε φώτο αρχείου με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη
Έτοιμος να προσφύγει στην εισαγγελία Έδεσσας είναι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θηριόπετρας του Δήμου Αλμωπίας Ιωάννης Ουργατζόγλου. Η αιτία; Φυσικά το γεγονός ότι από πλευράς της Δημοτικής αρχής Αλμωπίας δεν έχει τύχει της καλύτερης συμπεριφοράς. Ως γνωστών ο κος Ουργατζόγλου είχε στείλει επιστολή προς το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας με την οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Θηριόπετρας που διαπιστώνουν ότι τόσο καιρό δηλαδή από την έναρξη της παρούσας δημοτικής θητείας, τα όριο του Καλλικρατικού Δήμου Αλμωπίας σταματούν στην είσοδο της Θηριόπετρας».
Πρώτον,παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας δεν έχει τοποθετηθεί πινακίδα με την ονομασία της τοπικής κοινότητας.
Δεύτερον δεν έχει εμφανισθεί παρά τις διαμαρτυρίες μας πλην δύο περιπτώσεων , μηχάνημα του Δήμου για αναγκαία μικρά έργα και εργασίες. Εν όψει και της έναρξης της θερινής περιόδου ,που συνεπάγεται αυξημένες αγροτικές εργασίες, δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα έργα καθαρισμού αρδευτικών αυλάκων ,αγροτικών δρόμων , σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κοινότητες, όπου παρατηρείται οργασμός έργων .
Τρίτον και σχετικό με την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των κατοίκων , η μετατόπιση  της δεξαμενής γέμισης των βυτίων , για την οποία λαμβάνω διαβεβαιώσεις, αλλά δεν γίνεται τίποτα τόσο καιρό τώρα. Δυστυχώς και νοιώθω την ανάγκη να απολογηθώ γιαυτό υπήρξαν συμβάντα που έχασα την ψυχραιμία μου εξ αιτίας της αντιμετώπισης που έτυχα από τον ίδιο τον Δήμαρχο και κάποιους αιρετούς. Αυτό συνέβη , γιατί πνιγμένος από την αδικία και τη διαφορετική αντιμετώπιση της Θηριόπετρας ένοιωσα ότι στο πρόσωπό μου εμπαίζονται οι κάτοικοί της .Έχω αποδείξει μέχρι σήμερα, ότι στη συμπεριφορά μου είμαι ευθύς. Δεν γνωρίζω πολιτικάντικους ελιγμούς και παιχνίδια τοπικών συμφερόντων.
 Αν το πρόβλημα επικοινωνίας με τη δημοτική αρχή και της άρνησής της να ικανοποιήσει κάποια από τα στοιχειώδη αιτήματά
μας εστιάζεται στο πρόσωπό μου, έχω όλη την καλή διάθεση να παραιτηθώ, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να βρουν κοινό τόπο επικοινωνίας με τον αντικαταστάτη μου και να επιτευχθεί επιτέλους άρση της απομόνωσης του χωριού μου.
Μέχρι τότε εξακολουθώ να περιμένω την ελάχιστη συμπεριφοράς στην αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων του χωριού μου. Προβλημάτων που θα είχαν επιλυθεί με στοιχειώδη πρόνοια και προγραμματισμό από τη κεντρική δημοτική αρχή που μέχρι τώρα κωφεύει.

Στον εισαγγελέα
Ο ίδιος μετά από επεισόδιο που είχε με στέλεχος της δημοτικής αρχής Αλμωπίας είναι αποφασισμένος να πάει στον εισαγγελέα, να καταγγείλει την δημοτική αρχή και να ζητήσει αυτά που δικαιούται ο τόπος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more