Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την νίκη-ανόδου στην Γ' Εθνική του Π.Ο. Μουδανιών στον αγώνα-μπαράζ με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου.

H εντεκάδα του Π.Ο. Μουδανιών



Νίκη κομβικής σημασίας πήρε ο Π.Ο. Μουδανιών που επικράτησε με σκορ 2 – 0 του Αχιλλέα Νεοκάστρου στο Δημοτικό Στάδιο των Νέων Μουδανιών και πλέον
είναι το φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Χαλκιδικής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και από την αρχή πίεσε την ομάδα του Νεοκάστρου  που προσπαθούσε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ο Π.Ο.Μ. κατάφερε και σκόραρε πρώτος,κάτι που έδιωξε το άγχος για τη συνέχεια του παιχνιδιού, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Στο 36’ ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος με φοβερή ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 1 – 0 για τους γηπεδούχους.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την ομάδα των Μουδανιών και έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση καθώς στο 71' ο Δημήτρης Καφές νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Π.Ο.Μ.  Παναγιώτη Μπέλο.Οι πρωταθλητές Χαλκιδικής ''καθάρισαν'' το παιχνίδι  όταν ο Στέλιος Γεροθανάσης έγραψε το 2 – 0 δίνοντας τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση.Μάλιστα στο 90ο λεπτό ο Παναγιώτης Κουβατσίδης του Αχιλλέα Νεοκάστρου αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα κ. Κοτσάνη.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

 Κοτσάνης - Ζήρδας – Καρβούνης (Ε.Π.Σ. Δράμας)

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Μπέλος, Ζαμπούρης, Περπερίδης (70' Αλμανίδης), Κατσόγλου, Καραγάλης, Κάρτας, Σπάσιτς (80' Ντόι), Κελεσίδης, Παναγιωτόπουλος, Γεροθανάσης, Ταρασίδης (61' Βαν Τόρες).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ: Σακελαρίδης, Μοσχόπουλος (42' Πήχας), Κουβατσίδης, Χαραλαμπίδης, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης (63' Σαμψωνίδης), Λαμπριανίδης, Καφές, Τοπαλίδης, Μπούφι, Ντούλας


Παρακάτω ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Δημοτικό Στάδιο των Νέων Μουδανιών:




Είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Ο διαιτητής,οι δύο βοηθοί και οι αρχηγοί του Π.Ο.Μ και του Αχιλλέα

Φάση από το 1ο ημίχρονο

Φάση από το 1ο ημίχρονο

Άποψη από την κερκίδα του αγώνα

Φάση από το 2ο ημίχρονο

Φάση από το 2ο ημίχρονο

Δήλωση του προπονητή του Αχιλλέα Νεοκάστρου μετά το τέλος του αγώνα



Επιμέλεια:Πολυχρόνης Κασίδης
Φωτογραφίες:Μανώλης Στεργιούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more