Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Σεμινάριο στον Πολύγυρο


Σεμινάριο στον Πολυγύρο 


Νέο σεμινάριο ενημέρωσης για τους κάδους και το πρόγραμμα κομποστοποίησης, που υλοποιεί ο Δήμος Πολυγύρου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται στον τουριστικό κλάδο (ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και κάμπινγκ) του Δήμου Πολυγύρου, με σκοπό να κάνουν πράξη την κομποστοποίηση στο χώρο τους.
Το ίδιο σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι πολίτες δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στα προηγούμενα σεμινάρια.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, την ευθύνη του οποίου έχει επιστημονική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, θα διατεθούν δωρεάν στις τουριστικές επιχειρήσεις οι κάδοι κομποστοποίησης.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 διανεμήθηκαν οι πρώτοι 250 κάδοι κομποστοποίησης σε ιδιώτες ενώ τις επόμενες μέρες, αφού προηγηθεί ενημέρωση των εκπαιδευτικών, κάδοι κομποστοποίησης θα διανεμηθούν και στα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου.
Το ενδιαφέρον των πολιτών για το πρόγραμμα κομποστοποίησης αυξάνεται συνεχώς και ο Δήμος Πολυγύρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις από δημότες που ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν στον κήπο ή την αυλή τους κάδους κομποστοποίησης συμβάλλοντας στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more