Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ανανέωσε για 4η χρονιά το συμβόλαιό του με την Νίκη Πολυγύρου ο αμυντικός Χρήστος Καραγκιοζίδης



Η νέα διοίκηση της Νίκης Πολυγύρου είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Καραγκιοζίδη Χρήστο.


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Καραγκιοζίδης θα παραμείνει στην οικογένεια της Νίκης. Έχοντας παίξει 17 παιχνίδια πρωταθλήματος με την ομάδα στην Δ’ Εθνική και περισσότερα από 70 παιχνίδια στην Χαλκιδική είναι ένας από τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα και ένας από τους τρείς εν ενεργεία παίκτες που παραμένουν από την χρονιά 2010-2011.
Ιδανικό δίδυμο με τον τερματοφύλακα Σεβαστά με τον οποίο έχει αγωνιστεί μαζί για περισσότερες από 90(!) ώρες σε επίσημα παιχνίδια. Αποτελεί τον πρωτεργάτη της αμυντικής λειτουργίας καθώς με τα εκπληκτικά σωματικά του προσόντα, την αποφασιστικότητά του, την δύναμή του και την εμπειρία του αποπνέει ιδιαίτερη σιγουριά προς όλη ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς σε καταστάσεις man-to-man (αν όχι ο καλύτερος) στην Χαλκιδική ενώ αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για τους αντιπάλους σε κάθε φάση που προωθείται και φέτος θα είναι ακόμα μια χρονιά επιβεβαίωσης.


facebook.com/NikiPolygyrou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more