Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΜΠΕΛΙΩΝ

Η Εθελοντική Ομάδα Γονέων «Το Όραμα των Αμπελιών» στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών και με την υποστήριξη του Κ.Π «Όραμα» σας προσκαλεί  να λάβετε μέρος στην 5η Ποδηλατοδρομία, στις 17 Ιουνίου 2013, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:30. Η  διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Δημοτικό Σχολείο Αμπελιών - Περιφερειακός  δρόμος Αμπελιών - Γήπεδο των Αμπελιών.


  Προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης
• Τα ποδήλατα να είναι σε καλή κατάσταση. Οι ποδηλάτες να φορούν κράνος (κατά προτίμηση).
•  Υποχρεωτική η συνοδεία των μικρότερων παιδιών.
•  Σε όλη τη διαδρομή θα υπάρχει συνοδεία περιπολικού.
•  Κατά  μήκος του περιφερειακού  δρόμου έχουν οριστεί δύο σημεία όπου θα υπάρχουν πρώτες βοήθειες.
•  Οι ποδηλάτες να προχωρούν με κανονικό ρυθμό και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.
•  Μετά τη λήξη της ποδηλατοδρομίας στο χώρο του γηπέδου (τερματισμός)  θα ακολουθήσουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλους και μπουφέ με διάφορα εδέσματα.

Τέλος η Εθελοντική Ομάδα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης, χωρίς την υποστήριξη τους θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω.
Αναλυτικά ευχαριστεί :
Τον Δήμο Πέλλας με την υποστήριξη της Δημοτικής Αστυνομίας, την Τροχαία Γιαννιτσών, τα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γιαννιτσών, την  Ένωση Γιαννιτσών, όλους τους Δασκάλους και Νηπιαγωγούς του Δημοτικού Σχολείου, τον  κ. Αντώνη Μίνδο - Ζαχαροπλαστείο, τον  κ. Δούμο Μάρκο - Καφέ, την κ. Δούμου Ιωάννα - Ταβέρνα, τον κ. Πέσιο Σταύρο - Καφέ, τον  κ. Γραμματικού Κων/νο - Πιτσαρία, τον  κ. Παπαδόπουλο Βασίλη - Σούπερ Μάρκετ, τον κ. Κουρτελή Γεώργιο - Καφέ, τον κ. Τσαρτσαράκη Θανάση - Σούπερ Μάρκετ, τον κ. Άλτη Θωμά - Ταβέρνα, τον κ. Στόιτση Νίκο - Ταβέρνα, τον  κ. Δούμο Αντώνη - Κρεωπολείο, τον κ. Τόσιο Γιώργο - Καφέ, τον κ. Θάνο Γιώργο - Καφέ, τον κ. Τσαρτσαράκη Θωμά - Εμπορία Ποτών και τον κ. Κράλλη Βασίλη - Κάβα ποτών.              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more