Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η Τρέμη έριξε στο καναβάτσο την Σαράφογλου

Τρέμη - Σαράφογλου
Στα χθεσινά  έκτακτα του Mega η κεντρική παρουσιάστρια «ξεδόντιασε» την αντίπαλή της για την διαδοχή στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων 

Η βραδιά εκτός από έντονες πολιτικές εξελίξεις, είχε και μιντιακές. Με σημείο αναφοράς το MEGA που σήκωσε για άλλη μια φορά το βάρος της ενημέρωσης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, πρέπει να σημειωθεί ότι η Όλγα Τρέμη ως κεντρική παρουσιάστρια και συντονίστρια των έκτακτων εκπομπών του καναλιού, έδειξε τα δόντια της στο εσωτερικό παιχνίδι διαδοχής που έχει φουντώσει εσχάτως!
Η δημοσιογράφος απέδειξε για πολλοστή φορά ότι δεν είναι εύκολος παίκτης, ειδικά με αντιπάλους όπως η Μαρία Σαράφογλου.
Το κρίσιμο χθεσινό βράδυ έδειξε όχι μόνο ότι στέκεται άψογα στο ρόλο της παρουσιάστριας, την παιδεία και την μόρφωσή της, αλλά συνέβαλε ουσιαστικά στον διάλογο των παραθύρων με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, κομίζοντας το δικό της ρεπορτάζ για τις πολιτικές εξελίξεις. Μάλιστα δεν δίστασε να πάρει και θέση αντιπολιτευτική προς τον πρόεδρο της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, αναφέροντας τουλάχιστον δυο φορές κατά τη διάρκεια των έκτακτων μεταδόσεων, ότι το «μαύρο» στην ΕΡΤ είχε υπογραφή!
Αντίθετα η Μαρία Σαράφογλου που κατά το μιντιακό ρεπορτάζ, προαλείφεται ή πιο σωστά έχει θέσει υποψηφιότητα για ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του MEGA, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος ανάλογων έκτακτων εξελίξεων. Αποκαλύπτοντας τις σοβαρές ελλείψεις, αλλά και τις αδυναμίες να χειριστεί κεντρικά, δηλαδή, ως συντονίστριας ανάλογα περιστατικά. Ειδικά όταν οι δύο κυρίες αντάλλαξαν πληροφορίες και απόψεις στον «αέρα» του καναλιού, εμφανώς η Μαρία Σαράφογλου υπολειπόταν της εξαιρετικά διαβασμένης και ετοιμόλογης Όλγας Τρέμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more