Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, πιστεύοντας απόλυτα ότι η ανάπτυξη ενός τόπου δεν είναι απλά μεγαλύτερα νούμερα σε ευρώ, αλλά δημιουργία και αποτελεσματική λειτουργία εσωτερικών δομών στην τοπική κοινωνία και καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του τόπου, με την συνδρομή του Δήμου Έδεσσας, προσδιόρισε συνάντηση-συζήτηση με θέμα:


ΑΓΑΠΩ  ΤΟΝ  ΤΟΠΟ  ΜΟΥ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ  ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ-
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ!

Σε αυτήν έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί στην πόλη της Έδεσσας τον κ. Δημ. Τσουκαλά, παλαιό πρόεδρο της κοινότητας Ανάβρας Μαγνησίας (Δήμος Αλμυρού), που το 1990 βρισκόταν σε μια κατάσταση λίγο πριν την ερήμωση.

Η Ανάβρα, όπου εδώ και χρόνια ζει το θαύμα της ανάπτυξης, συνεχίζει ακόμη και εν μέσω κρίσης να απασχολεί και να προωθείται ως πρότυπο λειτουργίας, αφού είναι η μόνη περιοχή της Ελλάδας που σημειώνει αρνητικά ρεκόρ σε ανεργία και κρίση.
Κρατικά κανάλια κάθε ευρωπαϊκής χώρας, αλλά και επισκέπτες τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Ελλάδα, έχουν επισκεφθεί το χωριό για να καταγράψουν και να «κλέψουν» το μυστικό της Ανάβρας ή έστω για να δουν ζωντανά αυτά που ακούν και διαβάζουν.
Ήρθε η ώρα, στη συγκυρία που περνάμε, να δράσουν και οι πολίτες, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, με εθελοντισμό και αλληλεγγύη, με μεράκι και ξεκάθαρους στόχους, χωρίς υστερόβουλες σκέψεις, πάντα με διάθεση προσφοράς.

Ελάτε να ακούσουμε, να μιλήσουμε και να συμφωνήσουμε:
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην Έδεσσα, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, στις 20.00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης (έναντι ΄΄Ψηλού Βράχου΄΄).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more