Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Το ελληνικό εμπόριο καταδικάζει το κλείσιμο της ΕΡΤ»

Το σήμα της ΕΡΤ δεν είναι ένα απλό τηλεοπτικό σήμα, αλλά ένα εθνικό σύμβολο. Είναι ένας θεσμός με τον οποίο μεγαλώσαμε και τον οποίο αγαπήσαμε.

Με την απόφαση για το "κλείσιμο" της ΕΡΤ μοιάζει να υποστέλλεται η ελληνική σημαία από τον ιστό της, δεδομένου ότι η δημόσια τηλεόραση ήταν ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας με χιλιάδες συμπολίτες μας στις ακριτικές περιοχές, αλλά και με τον ελληνισμό του εξωτερικού.

Η επιλογή της δημιουργικής καταστροφής δείχνει αδυναμία διαχείρισης από το μοναδικό μέτοχο, που είναι το ΥΠΟΙΚ, και σε καμία περίπτωση δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αφού γνωρίζουμε ότι είναι εύκολο να καταστρέψεις και δύσκολο να δημιουργήσεις.

Καλούμε το ΥΠΟΙΚ να πάρει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα εξυγίανσης, να περιορίσει δραστικά τον "αμαρτωλό" προϋπολογισμό της ΕΡΤ, αλλά χωρίς να σταματήσει η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση να εκπέμπει, λειτουργώντας τουλάχιστον 1 από τα 5 τηλεοπτικά κανάλια και 1 από τα 7 ραδιοφωνικά Προγράμματα.


Η ΕΣΕΕ συμπαρίσταται στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους ευχαριστεί για την αδιάλειπτη ενημέρωση και την αμερόληπτη προβολή των προβλημάτων της αγοράς. Οι έλληνες έμποροι ελπίζουμε σε μια διακοπή ολίγων ωρών και όχι σε τέλος εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more