Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

΄΄…ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ … ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΄΄

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου οι μικροί μαθητές του σχολείου ασχολήθηκαν με την ολοκλήρωση της ζωγραφικής στους τοίχους. Θαλασσινά και καλοκαιρινά θέματα, μπαλόνια και καρδιές κοσμούν πλέον τους μέχρι χθες μονότονους τοίχους του σχολείου μας.
  Η επίσκεψη του δημάρχου Πέλλας κ. Στάμκου, ο οποίος παρεβρέθηκε στο χώρο του σχολείου μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Ανδρεάδη, μας βρήκε σε στιγμή εργασιακού οργασμού και καλλιτεχνικού οίστρου.

 Με την ευκαιρία της συνάντησης συζητήθηκε για άλλη μια φορά το θέμα της αντικατάστασης της καγκελόπορτας του σχολείου που αποτελεί εδώ και δύο χρόνια αίτημα και μείζον ζήτημα για το σχολείο, η επίλυση του οποίου, όπως μας διαβεβαίωσε ο δήμαρχος, έχει ήδη δρομολογηθεί και αποπερατωθεί  αυτό το καλοκαίρι.
Με την ολοκλήρωση της δράσης στο σχολείο μας παραδίδουμε τη σκυτάλη στους λοιπούς τοπικούς φορείς, ώστε να επεκταθεί και σε άλλους χώρους του χωριού, με στόχο τον εξωραϊσμό και την αναβάθμιση της περιοχής.
Δημοτικό σχολείο Πέλλας. Τα αποτελέσματα του εθελοντισμού και της συνεργασίας μέσα από τις φωτογραφίες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more