Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ"

      Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ", πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση η οποία είχε προγραμματιστεί από το ΔΣ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ρώσσης Νικόλαος, ο οποίος ξεκίνησε το Σύλλογό μας πριν από 2 χρόνια, είχε ανακοινώσει σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση πως μετά την απόκτηση των γυναικείων φορεσιών του τμήματος παραστάσεων θα αποχωρήσει από τα καθήκοντά του προέδρου λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. Μετά την αποχώρηση του προέδρου, το αναπληρωματικό μέλος Αθανασίου Ελένη μπήκε στο 5μελές, και το ΔΣ  προχώρησε σε αναδιάταξη αξιωμάτων έπειτα από ψηφοφορία εντός του ΔΣ. Στην Γενική Συνέλευση ο Ρώσσης Νικόλαος παρουσίασε την πρώτη γυναικεία φορεσιά του τμήματος παραστάσεων και ανακοίνωσε τη νέα σύσταση του ΔΣ, η οποία έχει ως εξής:

    Πρόεδρος, ο Καρράς Δημήτριος
    Γραμματέας, η Συλλέκτη Ελισσάβετ
    Αντιπρόεδρος, το νέο μέλος Αθανασίου Ελένη
    Ταμίας, η Καρρά Πετρούλα, και,
    Μέλος ΔΣ, ο Τζιούτζης Μηνάς.


Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε τον Ρώσση Νικόλαο για την ίδρυση αυτού του Συλλόγου, τη συμβολή του στη ανοδική πορεία του έως τώρα, ελπίζοντας ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των μελών και του χωριού, όπως και ο ίδιος.

Με εκτίμηση, 
    το νέο ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more