Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Νέος προπονητής των ακαδημιών της Νίκης Πολυγύρου ο Λευτέρης Δημητριάδης


Το Δ.Σ. της Νίκης Πολυγύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως προπονητής των ακαδημιών της ομάδας για τη σεζόν 2013-14 αναλαμβάνει ο κ. Λευτέρης Δημητριάδης.


Ο νέος μας προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B' και έχει πολυετή καριέρα τόσο ως ποδοσφαιριστής (από το 1976 έως το 2005) όσο και ως προπονητής (από το 2007 έως σήμερα).Έχοντας δουλέψει στις Ακαδημίες σε Μέγα Αλέξανδρο Θεσ/κης και ΑΕ Πυλαίας αλλά και στον Α.Σ. Ιωάννης Παπάφης επιστρέφει στην οικογένεια της Νίκης,της οποίας έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής επί 12 έτη (1987-1999).

Ο άψογος χαρακτήρας του σε συνδυασμό με την προπονητική του εμπειρία και την πολύ καλή δουλεία,που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι,τα στοιχεία που έκαναν το Δ.Σ. της ομάδας να αποφασίσει ομόφωνα πως είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει το ευαίσθητο αυτό τμήμα.

Του ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία και ευελπιστούμε η δουλειά του να έχει θετική επιρροή τόσο σε κάθε μικρό αθλητή μας ξεχωριστά όσο και στην ανδρική μας ομάδα,την οποία ευελπιστούμε να στελεχώσουμε στο άμεσο μέλλον με όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές.


Υ.Γ. :Οι ακαδημίες της ομάδας θα λειτουργήσουν όπως πάντα και φέτος εντελώς δωρεάν και τα έξοδά προπονητών/υλικού/μετακινήσεων έχουν ήδη προϋπολογιστεί στο μπάτζετ της Ανδρικής ομάδας.


facebook.com/NikiPolygyrou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more