Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Θανάσης: «Ο Παναγιώτης πού θα είναι;»


Ο ΚΟΡΙΟΣ
H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται... κρύο!
Στο γλέντι του Ολυμπιακού για την περσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του Πρωταθλήματος οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν τραγουδήσει το «Πού 'σαι Θανάση». Ένα χρόνο μετά ήρθε η απάντηση του Θανάση Γιαννακόπουλου:
Θανάσης: «Ο Παναγιώτης πού θα είναι;» (vid)


«Φίλοι μου αγαπημένοι! Σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας! Πάνω απ' όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "μπράβο", ένα "ευχαριστώ" σε όλους εσάς, που ήρθατε στη γιορτή μας. Αυτή η γιορτή είναι η δική σας γιορτή, γιατί σταθήκατε κοντά στην ομάδα. Πρέπει πάνω απ' όλα να συγχαρώ τον προπονητή, τον κ. Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκης) και τους παίκτες έναν-έναν, μα πάνω απ' όλα τις προσπάθιες του κ. Τσαρτσαρή, που για 10 ολόκληρα χρόνια βοήθησε όσο μπορούσε και πρέπει να ένα μεγάλο "μπράβο" κι "ευχαριστώ" για ό,τι έκανε στον Παναθηναϊκό μας», τόνισε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της φιέστας των «πρασίνων», για να συνεχίσει:
«Τώρα θα ήθελα να κάνετε ησυχία, έχω ένα παράπονο που το κρατούσα ένα χρόνο. Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγουδούσε "Πού 'σαι Θανάση, πού 'σαι Θανάση; ". Εγώ του απαντάω και του λέω πως είμαι εδώ με την οικογένειά μου, με όλους τους Γιαννακόπουλους και σας δίνω μία υπόσχεση, ευκαιρία είναι να σας δώσω μία υπόσχεση: Ο Παναθηναϊκός θα είναι εδώ για άλλα 10 χρόνια. Ο Παναγιώτης πού θα είναι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more