Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Οι Βουλευτές της Πέλλας τι κάνουν;

Την πλήρη στελέχωση της 1ης Μεραρχίας Πεζικού καθώς και τη μεταφορά της ΜΕΡΥΠ στη Βέροια ζήτησε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Συνάντηση με τον Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α., Στρατηγό Κωσταράκο Μιχαήλ, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου στο Πεντάγωνο με την ιδιότητα του ως μέλους της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο Αρχηγός αποδέχθηκε το σκεπτικό του Βουλευτή ότι μετά την κατάργηση του Στρατηγείου του Β' Σώματος Στρατού θα πρέπει να υπάρξει πλήρης στελέχωση της ΙΜΠ, η οποία εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα και έτσι να απορροφηθεί το σύνολο σχεδόν του στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο πλήττονταν από την κατάργηση του Β΄ΣΣ.
Ο κ. Τσαβδαρίδης έθεσε επίσης στον κ. Κωσταράκο το αίτημα για την μεταφορά στη Βέροια, αντί της Θεσσαλονίκης, της Μεραρχίας Υλικού Πολέμου, ώστε να μειωθεί το αρνητικό φορτίο από την κατάργηση του Β΄ΣΣ.
Ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. δεσμεύτηκε να απαντήσει στον κ. Τσαβδαρίδη για το αίτημα του, εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more