Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Άρχισε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης Συνεχίζονται οι εργασίες βελτιώσεις των χώρων του δημοτικού σταδίου και του βοηθητικού γηπέδου !

γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

    Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης τα οποία φέτος έχουν δύο τιμές. Η SILVER Κάρτα Διαρκείας κοστίζει 20 ευρώ ενώ η GOLD Κάρτα Διαρκείας κοστίζει 50 ευρώ με το προνόμιο της προσφοράς στον κάτοχο της σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας τον καφέ, το νερό και το μαξιλαράκι.
   Επίσης ξεκίνησε η ανανέωση των παλαιών διαφημιστικών πινακίδων οι οποίες τιμώνται στην περυσινή τιμή των 150 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και μιας προσφοράς για τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις.

Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάνε και οι επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Δ.Σ. να μην δοθεί κανείς ποδοσφαιριστής εκτός και αν υπάρχει πρόταση από κατηγορία εθνικών κατηγοριών.
     Στον τομέα των γηπεδικών εγκαταστάσεων συνεχίζονται οι προσπάθειες βελτίωσης των χώρων του δημοτικού σταδίου, πρωτοβουλία που ξεκίνησαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα από πέρυσι το καλοκαίρι. Έτσι ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση χάρη στις εθελοντικές προσπάθειες συντήρησης του από τον σύμβουλος της ομάδας Μαυρίδη Λάκη, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρηση και ελαιοχρωματισμού εξωτερικά, του κτηρίου των αποδυτηρίων εξωτερικά με την βοήθεια του Δήμου Πέλλας.
     Στην ανατολική πλευρά του σταδίου και σε έναν χώρο 100 χ 40 μέτρων (στα παλιά αποδυτήρια και το γήπεδο μπάσκετ) έχει ξεκινήσει η διαμόρφωση του, με εργασίες που εκτελεί το γκρέιτερ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ώστε να δημιουργηθούν γήπεδα ποδοσφαίρου για τις προπονήσεις και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
    Επίσης τοποθετήθηκε air-condition στ΄ αποδυτήρια της ανδρικής ομάδας όπως επίσης θα τοποθετηθεί και σε αυτά της παιδικής, χορηγία του τοπικού επαγγελματία Κριουσή Γιάννη ΄΄ Ψύξη – Θέρμανση΄΄ τον οποίο και ευχαριστούμε, για την καλύτερη και άνετη παραμονή των ποδοσφαιριστών της ομάδας στον χώρο αυτό.
     Με ευθύνη του νέου Γενικού Αρχηγού της ομάδας και φυσιοθεραπευτή στο επάγγελμα Καρυπίδη Θόδωρου, θα οργανωθεί αίθουσα φυσιοθεραπείας και ένα πλήρες φαρμακείο.

    Εργασίες γίνονται και στο βοηθητικό γήπεδο έναντι του δημοτικού σταδίου όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας μεγάλωσε ο αγωνιστικός χώρος επιχωματώθηκε στην επέκταση του, ενώ δημιουργήθηκε στην βόρια πλευρά αυλάκι για την καλύτερη στράγγιση του αγωνιστικού χώρου. Τέλος αναμένετε να τοποθετηθούν και 4 προβολείς στο ίδιο χώρο για την δυνατότητα διεξαγωγής προπονήσεων και τις βραδινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more