Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Οδ. Κωσταντόπουλος ή Α. Παπαδόπουλος για το Υφυπουργείο αρμόδιο για την ΕΡΤ

Απόλυτη συμφωνία και των κυβερνητικών εταίρων

 Έντονο είναι το παρασκήνιο από χθες το βράδυ για το όνομα του νέο υφυπουργού που ανακοίνωσε ο Σαμαράς στο πλαίσιο της πρότασης των εννέα σημείων, ότι θα οριστεί ως υπεύθυνος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και θα συνεργαστεί με το Σίμο Κεδίκογλου που είναι υπεύθυνος στον τομέα της επικοινωνίας.
Δύο είναι τα ονόματα που έπεσαν από χθες το βράδυ στο τραπέζι της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και φαίνεται ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία και των κυβερνητικών εταίρων και του πρωθυπουργού.


Κατ’ αρχάς από την αρχή ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι ο νέος υφυπουργός δεν προέρχεται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας αλλά από τα κόμματα των δύο εταίρων. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ λέγεται ότι προτάθηκε το όνομα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στενού συνεργάτη του Βενιζέλου, ενώ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ είναι ο δεύτερος υποψήφιος από την πλευρά του κ. Κουβέλη. Το όνομα θα οριστικοποιηθεί την Τετάρτη στη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και θα άμεσα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες ορκωμοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more