Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Τα κλειστά «χαρτιά» του Σάντος και το δίλημμα «Σάλπι» ή Λάζαρο

  (Φωτογραφία:  Intime )
Βίλνιους, Λιθουανίας
Στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου στο Βίλνιους προπονήθηκε η Εθνική ομάδα των Ανδρών, η οποία την Παρασκευή (21:45, Mega) αντιμετωπίζει τη Λιθουανία και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου της που θα την οδηγήσει απευθείας στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Στην τελευταία προπόνηση μετά τις ασκήσεις και τα «παιχνίδια» σε μικρούς χώρους με τη μπάλα, οι διεθνείς έπαιξαν και «διπλό» με τον Σάντος να ανακατεύει τους παίκτες και να προσπαθεί να κρατήσει κλειστά τα «χαρτιά» του.
Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι η Εθνική να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 και μια πιθανή ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Παπασταθόπουλο - Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, τον Τοροσίδη δεξιά, τον Χολέβα αριστερά, τριάδα στο κέντρο τους Μανιάτη, Καραγκούνη και Κατσουράνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκέκας, αριστερά ο Σαμαράς και δεξιά ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου και Σαλπιγγίδη.
Η προπόνηση της Εθνικής πραγματοποιήθηκε παρουσία περίπου 100 φιλάθλων της, οι οποίοι τραγούδησαν συνθήματα και εμψύχωσαν τους παίκτες για το τελευταίο ματς της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more