Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σημαντικές αλήθειες απο το άνδρο της Ορθοδοξίας μας Άγιο Όρος

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ: H ΝΕΑ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΕΡΚΕΛ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
1της Στέλλας Μεϊμάρη

O  Αγιορείτης μοναχός 
Παΐσιος στο "Αγιορείτικο Βήμα" σχολιάζει την οικονομική κρίση και την παγκόσμια υποδούλωση της χώρας μας που επιχειρείται από τους σύγχρονους "κατακτητές" της. 

Προτρέπει να πούμε ένα μεγάλο "όχι" στη νέα αυτή μορφή δουλείας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν και να υψώσουμε το εθνικό ανάστημα μας όπως οι πρόγονοι μας, έχοντας πίστη ότι ο Θεός, όπως και τότε, έτσι και τώρα, δεν θα μας εγκατελείψει.

Διαβάστε όσα είπε χαρακτηριστικά ο αγιορείτης μοναχός Παΐσιος:

Αγαπητοί μου χριστιανοί είναι αλήθεια ότι επιχειρείται μια παγκόσμια υποδούλωση με την κατάκτηση μίας-μίας χώρας με τη σειρά. Όπως ο παλιός Χίτλερ έτσι και η "νέα Χίτλερ", η Μέρκελ και το σινάφι της, προσπαθούν να καταλάβουν τον κόσμο, με πρώτη επιλαχούσα την Ελλάδα μας.

Εμείς Έλληνες Χριστιανοί τι πρέπει να κάνουμε; Στη Θεία Λειτουργία ψάλλουμε "αγαπήσω σε Κύριε η ισχύς μου, Κύριος στρέωμα μου και καταφύγη μου και ρύστης μου". Άρα λοιπόν, ν' αγαπήσουμε το Χριστό, αλλά πως; Όταν μας λέει ο διάβολος αοράτως ν' αμαρτήσουμε κι εμείς του κάνουμε υπακοή και προδίδουμε το Χριστό που έχυσε το αίμα του στο Σταυρό για την αγάπη μας, να ο αγώνας μας.

Τι είπε ο Χριστός στο διάβολο; "ύπαγε  οπίσω μου σατανά". Έτσι να προσπαθούμε να είμαστε κοντά στο Θεό και "ει ο Θεός μεθ' ημ'ων, ουδείς καθ' ημών". Τι να μας κάνουν όλα τα ανδρείκελα της "λέσχης μπούρδα-μπεργκ"; Ως σκέυη κεραμέως συντρίψει αυτά" (ψαλμ Ζ)'.

Μην απελπίζεστε, αδελφοί μου, αλλά σηκώστε το κεφάλι προς τον Θεό και ζητήστε τη βοήθεια και την προστασία Του με πίστη ότι είναι παντοδύναμος και ό,τι θέλει Αυτός γίνεται.

Οι μασόνοι μας έβαλαν στην Ε.Ε. για να τρώμε με χρυσά κουτάλια, πήρανε τα χρήματα και τα δάνεια και αυγατίσανε τις περιουσίες τους και τώρα: "πλήρωνε Πατρίδα και Λαέ τις προίκες των γαμπρών σου".

Όμως μη ξεχνάτε την ιστορία της Έλλαδος. Έχουμε περάσει περσικούς πολέμους, τουρκοκρατία, κατοχή και όχι μόνο αντέξαμε, αλλά και διαπρέψαμε και σώσαμε την ανθρωπότητα και τη βαρβαρότητα. Τι θα γινόταν ο κόσμος αν επικρατούσαν οι βάρβαροι όλων των εποχών, όπως οι Πέρσες, η Ρωμαική Αυτοκρατορία και όλα τα δυτικά βάρβαρα έθνη, όπως οι Λογγοβάρδοι και Βησιγότθοι και οι Μωαμεθανοί που εξαπλώνονταν με βία στους βυζαντινούς χρόνους και τους συγκράτησε ο βυζαντινός στρατός με πολλές θυσίες και απώλειες;

Τα ίδια και με τους νεώτερους βαρβάρους μετά την άλωση, όπως Οθωμανική Αυτοκρατορία, Ναζισμός, Κομμουνισμός, Αγγλικός Ιμπεριαλισμός κ.α.

Αλλ' όμως αναδείξαμε μορφές ηγέτες και ήρωες, τους παλαιότερους αγωνιστές των περσικών πολέμων που σταμάτησαν την επέκταση των απολίτιστων Περσών, τους αγωνιστές του '21 και των Βαλκανικών πολέμων που γκρέμισαν τη μιαρή και διεστραμμένη αυτοκρατορία του δαιμονόπληκτου Μωάμεθ, τους αγωνιστές του '40 που ταπεινώσαν την εωσφορική υπερηφάνια της Γερμανίας, τους νεώτερους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που κατήσχυναν την απανθρωπιά της Αγγλίας και αμέτρητους άλλους.

Ας αγωνιστούμε και εμείς μαζί με τον Λεωνίδα, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Παλαιολόγο, τον Κολοκοτρώνη, τον Παύλο Μελά. Ας αγωνιστούμε κι εμείς με κείνους που είπαν το ΌΧΙ του '40. Ας πούμε κι εμείς ΌΧΙ στα μνημόνια παράδοσης της μητέρας πατρίδας στους παράνομους οικονομικούς δολοφόνους που θέλουν ν' αφανίσουν "πάντα τα έθνη". Ας πούμε κι εμείς το ΌΧΙ των Κυπρίων στο "σχέδιο Ανάν".

ΌΧΙ στα μέτρα εξόντωσης των αδελφών λαών που έπλασε ο ουράνιος πατέρας μας. ΌΧΙ στη "φάκα του πολίτη" που θα τον μετατρέψουν από ελεύθερη προσωπικότητα πλασμένη κατ' εικόνα Θεού σε ποντίκι-πειραματόζωο που μ' ένα τσιπάκι θα του ρυθμίζουν τη ζωή. ΌΧΙ στην ηλεκτρονική φασιστοκυβέρνηση του "μεγάλου αδέλφου"που θα παραδώσει την κόσμο που δημιούργησε ο Θεός στην εξουσία του Αντιχρίστου που την προετοιμάζουν τα όργανα του οι "νεοεποχίτες".

Σε σας έπεσε ο κλήρος να σώσετε την ανθρωπότητα από την νεοφανείσα βαρβαρότητα που ζούμε κάθε μέρα ολοένα και χειρότερα. Μη φοβάσθε, ο Θεός, και πάλι θα νικήσει, είναι μαζί μας, διότι είμαστε οι αδικημένοι.

Εμπρός στις επάλξεις και η Υπέρμαχος Στρατηγός όπως το '40 θα μας σκεπάσει με την Αγία Σκέπη Της, αμήν

Πηγή: Αγειροτίκο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more