Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τελετή λήξης ακαδημίας καλαθοσφαίρισης GBA 2013

  Έκλεισε με επιτυχία άλλη μια χρονιά της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το 18ο έτος της λειτουργίας της η Giannitsa Basketball Academy.
Η ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς, την Κυριακή 16/6 πραγματοποίησε στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών μια υπέροχη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, γονείς συγγενείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, έγιναν διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων και καρφώματα.

Στους  νικητές των  διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν σαν έπαθλα,
αναμνηστικά κύπελλα και από μια δερμάτινη μπάλα wilson, ενώ και τα 150 παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
 Μετά την εκδήλωση και με αφορμή την λήξη της αθλητικής χρονιάς ο έφορος της ομάδας κ. Παύλος Πέιος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Κασιμίδης τόνισαν τα εξής:


Παύλος Πέιος: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το φροντηστήριο Μ.Ε. Θεωρία και Πράξη, τον κ.Αργυρόπουλο Θεόφιλο, τον κ.Πούλκα Δημήτρη και τον κ.Βασιλειάδη Λευτέρη τους χορηγούς μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ομάδα μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την αθλητική εταιρία Wilson για την βοήθεια-υποστήριξη που παρείχε στην ακαδημία μας και σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μας που κάνουν τα αδύνατα δυνατά και η ακαδημία μας πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών και τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς και συγγενείς των αθλητών μας που είναι παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της ακαδημίας μας και μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε το αθλητικό μας έργο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.»


Γιάννης Κασιμίδης
: «Θέλω, δια στόματος όλων των προπονητών της ακαδημίας μας, να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που για άλλη μια φορά γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και μας έδειξαν έμπρακτα ότι αφενός είναι πάντα κοντά στην ομάδα και κατ-επέκταση κοντά στα παιδιά τους και αφετέρου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μας όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους με βασικό στόχο και σκοπό της πολυετούς προσπάθειάς μας να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και γενικότερα πιο κοντά στον αθλητισμό, ο οποίος σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχει και κοινωνική όψη. Η Ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πέλλας. Κι έτσι θα συνεχίσουμε…
 Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Φώτη Δημητριάδη, Κων/νο Χατζηαντωνίου και Χαράλαμπο Χαριτίδη για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν δίνοντας πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.

Καλό καλοκαίρι σε όλους, ραντεβού τον Σεπτέμβρη για… ακόμη περισσότερο μπάσκετ»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more