Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Τα Νέα των Ομάδων της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Γράφει ο Πολυχρόνης Κασσίδης


Άγιος Πρόδρομος
Ο Φώτης Αγγελικάκης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Αγίου Προδρόμου. Πρόκειτε για έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ν. Ηράκλειας που ήρθε για να δημιουργήσει μια ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα με πρωταρχικό στόχο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γʼ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου. Στο μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας έχουν γίνει μέχρι στιγμής 17 μεταγραφές που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Αιγέας Παλλήνης
Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Αιγέα Παλλήνης, που επέστρεψε στην Αʼ Ερασιτεχνική Κατηγορία καθώς ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από το σωματείο προπονητής ή μεταγραφές. Πρόεδρος της ομάδας της Κασσάνδρας παραμένει ο Γιάννης Κουρκούδιαλης.
Π.Ο. Ν. Τρίγλιας
Σε μια νέα μεταγραφή προχώρησε η Τρίγλια. Πρόκειτε για τον έμπειρο αμυντικό Νίκο Κατσόγλου  που αγωνιζόταν στο Διγενή Λακκώματος. Ο Κατσόγλου έχει περάσει επίσης από Αγροτικό Αστέρα, Καλαμάτα και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Ερμής Ν. Ποτίδαιας
Ύστερά από την αλλαγή Διοίκησης στον Ερμή Ν. Ποτίδαιας η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση τερματοφύλακα. Πρόκειται για τον Γιάννη Τσαλδάρη από την Φώκαιες που αγωνίστηκε στο χωριό του από το 2000-2005 και 2007-2013.
Άγιος Παντελεήμονας
Την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας διανύει η Ελπίδα του Νίκου Μυλωνά ενώ παράλληλα έχουν ανακοινωθεί και δύο μεταγραφές. Η πρώτη μεταγραφή για τον Άγιο Παντελεήμονα είναι ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γαρυφάλλου από την Πορταριά και η δεύτερη μεταγραφή είναι ο επιθετικός Σταύρος Μπαρμής από την Νέα Τρίγλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more