Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Διονύσης Σταμενίτης: Τέλος στην ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ του Δήμου Πέλλας.






Ικανοποιείται το αίτημα που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης για δημιουργία δεύτερης Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΟΠΥΥ στον Νομό Πέλλας και ειδικότερα στην πόλη των Γιαννιτσων.
Με σημερινή αποφαση υπ’αριθμόν 28462/4.9.13  του Διοικητή του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντου δημιουργείται Αποκεντρωμένο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων στην πόλη Γιαννιτσων, το οποίο θα υπάγεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πέλλας.


 Οπως αναφέρει η αποφαση σκοπός των Αποκεντρωμενων Γραφείων Εξυπηρέτησης ειναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η μείωση της ταλαιπωρίας και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.
Ο κ. Σταμενίτης αναφορικα με την αποφαση δήλωσε τα εξής: ¨ Εδω και καιρο εχουμε επισημάνει στη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ οτι η ιδιομορφία του Νομου μας να κατέχει δυο μεγάλα αστικά κέντρα αλλα παράλληλα και η γεωγραφική του ιδιαιτερότητα καθιστούσαν αναγκαία τη δημιουργία Διεύθυνσης ΕΟΠΥΥ στα Γιαννιτσά ώστε ο μισός πληθυσμός του Νομου να εξυπηρετείται χωρις να χρειαζεται να μετακινείται. Οπως φαινεται απο την αποφαση, η Διοίκηση αφού εξέτασε το αίτημα μας προχώρησε στη σύσταση του Αποκεντρωμενου Γραφείου Εξυπηρέτησης δίνοντας τέλος στην χρόνια ταλαιπωρία των ασφαλισμένων¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more