Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Α.Τζιτζικώστα στο Δήμο Σκύδρας

Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κι εκ νέου υποψήφιο Απόστολο Τζιτζικώστα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης, σήμερα Τετάρτη 19/3/14 κι ώρα 11:30. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε ο Δήμαρχος έθεσε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, όπως είναι: η Τάφρος 66, η γέφυρα Αρσενίου, η γέφυρα Σανδαλίου, η αξιοποίηση κι ο καθαρισμός του Εδεσσαίου ποταμού, η κατασκευή αντιπλημμυρικών ( ΕΛΚΑΤ, Μάνδαλο, Καλή, Καλλίπολη), το φράγμα της Καλής, τον φωτισμό των κόμβων, την επέκταση του κόμβου Καλλίπολης-Δάφνης, τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων (μέθοδος πυρόλυσης), τα φωτοβολταΐκά, την είσπραξη των δικαιωμάτων των λαΐκών αγορών από την Περιφέρεια στο Δήμο κ.α.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα πράξει ό,τι μπορεί μέσα από τον μικρό προΰπολογισμό της Περιφέρειας, αλλά το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί είναι οι χρηματοδοτήσεις της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-20 κι γι΄αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσουμε.

Τον κ.Τζιτζικώστα συνόδευαν, μεταξύ των άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και υποψήφιος για το ίδιο αξίωμα Θεόδωρος Θεοδωρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Μαρία Καράμπελα κι ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Καρασαρλίδης, ενώ από πλευράς Δήμου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι: Α. Πεντερίδης, Σ. Μηνάς, Δ. Πολυχρονιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more