Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ευθύμης Καρανάσιος: ''Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές.Έχει την ευχέρεια πρωτοβουλιών που είναι επιστέγασμα μιας δύσκολης πορείας.''

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα «Ευρωεκλογές 2014» του Βουλευτή ΝΔ Χαλκιδικής Ευθύμη Καρανάσιου, την Δευτέρα 12 Μαΐου στον Πολύγυρο.


·        Αρκετοί προσκεκλημένοι έδωσαν το παρών στην ομιλία


Το παρών στην ομιλία έδωσαν οι πρώην βουλευτές Β. Γιοβανούδας και Α. Φλωρίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Ι. Γιώργος, ο Δήμαρχος Πολυγύρου Α. Ζωγράφος, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Τάσιος, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Στ. Βαλιάνος, ο πολιτευτής της ΝΔ Ν. Καραμανλής, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χ. Βορδός, οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, οι εκπρόσωποι της ΝΟΔΕ και των τοπικών κομματικών οργανώσεων, Σύμβουλοι  και εκπρόσωποι οργανώσεων και συλλόγων του νομού.

·        Θετικές οι εξελίξεις για το ξενοδοχείο «Gerakina beach»

Στην αρχή της ομιλίας του, ο βουλευτής αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις του ξενοδοχείου το οποίο πέρασε στα χέρια αμερικανικής επενδυτικής εταιρείας και ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του.

«Μετά από σκληρές προσπάθειες που διήρκησαν ενάμιση χρόνο, με τη συνδρομή του ίδιου του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα μπήκε μπροστά για να βρεθεί λύση και μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς, κατορθώσαμε να κερδίσουμε το στοίχημα της αξιοποίησης του ξενοδοχείου Gerakina beach που παραμένει κλειστό από το 2012 με τις γνωστές αρνητικές συνέπειες για την περιοχή», ανέφερε ο κ. Καρανάσιος.

·        Αναφορά στα οικονομικά επιτεύγματα της Κυβέρνησης

Ο κ. Καρανάσιος στην ομιλία του παρουσίασε τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης κυρίως στον οικονομικό τομέα για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. δηλώνοντας πως «βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την έξοδο της πατρίδας μας  από το μνημόνιο, γεγονός που σηματοδότησε η δοκιμαστική έξοδός μας στις αγορές, βρισκόμαστε λίγο μετά από την επίσημη αναγνώριση του πλεονάσματος, το οποίο όπως είναι γνωστό επιστρέφει στις περισσότερο αδύναμες οικονομικά κοινωνικά ομάδες».

·        Στήριξη της ΝΔ  απ’ τους πολίτες που αποτελεί το κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο βουλευτής έδωσε το σύνθημα στους πολίτες της Χαλκιδικής να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές .«Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών δεν είναι μέσα ή έξω από την Ευρώπη, ούτε μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά το πώς βλέπουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη του μέλλοντος και το πώς θέλουμε να είναι αυτή η Ευρώπη. Με αυτό το σκεπτικό  πρέπει να δώσουμε δύναμη με την ψήφο μας στη Νέα Δημοκρατία, το κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα».

·        Πρόβλεψη για νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές

Ο κ. Καρανάσιος προέβλεψε νίκη του κόμματος στις Ευρωεκλογές. «Η Ν.Δ. θα κερδίσει τις εκλογές. Έχει την ευχέρεια πρωτοβουλιών που είναι επιστέγασμα μιας δύσκολης πορείας.

Η άλλη λύση αυτή της αντιπολίτευσης  είναι η επανάληψη ενός αποτυχημένου μεταπολιτευτικού μοντέλου: δανεικά, κρατισμός και παροχολογία χωρίς ταμείο... Ε, όχι λοιπόν. Αυτό δεν είναι επιλογή, είναι καταδίκη για μια χώρα που λειτουργεί ευρωπαϊκά».

·        Η χαλαρή ψήφος δεν είναι επιλογή

Ο κ. Καρανάσιος, προέτρεψε τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της 25ης Μαΐου τονίζοντας τη σημασία που έχει για τη χώρα η επιλογή τους. «οι ευρωεκλογές μας αφορούν όλους. Η χαλαρή ψήφος δεν είναι επιλογή. Ρίχνει νερό στο μύλο της αποσταθεροποίησης και βάζει εμπόδια στο δρόμο που έχουμε χαράξει, γι αυτό σας ζητώ όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις που διαθέτουμε για να δούμε και να ζήσουμε πλέον σε μια ισχυρή Ελλάδα απαλλαγμένη από τις παθογένειες που μέχρι σήμερα μας ταλαιπωρούν. Θέλουμε μια ενισχυμένη Νέα Δημοκρατία κι αυτό σημαίνει τους περισσότερους Ευρωβουλευτές για να είναι η πρώτη ομάδα.

·        Παρουσίαση του υποψήφιου Χαλκιδικιώτη Ευρωβουλευτή Γ. Τάσιου



Ο βουλευτής παρουσίασε τον υποψήφιο Χαλκιδικιώτη Ευρωβουλευτή της ΝΔ και Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιο στην ομιλία του.
«Η απόφαση του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά να επιλέξει έναν Χαλκιδικιώτη ως υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλή, μας τιμάει και μας κάνει χαρούμενους. Χρέος όλων μας είναι να στηρίξουμε την επιλογή του Προέδρου, να στηρίξουμε με την ψήφο μας τον συντοπίτη υποψήφιο ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που είναι μπροστά μας για τη χώρα και τη Χαλκιδική μας».

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κασίδης, εβδομαδιαία εφημερίδα "Θέμα" της Χαλκιδικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more