Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μάθετε τα πάντα για το κοινωνικό μέρισμα


Μάθετε τα πάντα για το κοινωνικό μέρισμα
Από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο taxis net θα μπορέσετε να διαπιστώσετε αν είσατε δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος.
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, είναι απλά! Αφού συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό, πρέπει να μεταβείτε στην επιλογή «Κοινωνικό μέρισμα».
Πατήστε την επιλογή «εκτύπωση» (προσοχή, είναι σημαντικό αφού αν δεν το κάνετε δεν θα δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται η αίτησή σας) κι από εκεί θα δείτε σε τι φάση βρίσκεται η αίτηση που έχετε κάνει.
Είναι σημαντικό να ξέρετε πως η κατάσταση αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εφόσον γράφει την επιλογή ''Προς Πληρωμή'' τότε ο δικαιούχος θα λάβει την Παρασκευή το Κοινωνικό Μέρισμα στον τραπεζικό του λογαριασμό που έχει δηλώσει στην αίτηση.
Όσοι από τους αιτούντες δεν δουν την κατάσταση ''προς πληρωμή'' θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη δόση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Ιουλίου με πιθανότερη ημερομηνία τις 29 ημέρα Τρίτη.
Οι επόμενες πληρωμές για το Κοινωνικό Μέρισμα
Για τις αιτήσεις που έχουν απορριφθεί με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2013 και πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί 15 ημέρες μετά τη λήξη της εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014. Για τις λοιπές αιτήσεις που εκκρεμούν λόγω ελέγχου των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί από την 1/10/2014 έως και την 10/10/2014.
- Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more