Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Επίσκεψη από Δάρα στον Πανιώνιο

Στο καϊμακτσαλάν η προετοιμασία των πανθήρων
      
Στο Καϊμακτσαλάν βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, ώστε να δει την δουλειά που γίνεται ενόψει της νέας σεζόν.
Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του Πανιωνίου στο Καϊμακτσαλάν. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, δέχτηκαν το Σαββατοκύριακο την επίσκεψη του προέδρου Χρήστου Δάρα, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την δουλειά που γίνεται ενόψει της νέας περιόδου.

Ο κ. Χρήστος Δάρας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, αλλά και από το επίπεδο των εγκαταστάσεων του "Lithos Hotel & Spa" το οποίο και φιλοξενεί την αποστολή του Πανιωνίου.
Από την πλευρά του ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τόνισε: "Ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας στο Καϊμακτσαλάν και πλέον μπορούμε να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά όλων μέχρι στιγμής. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, βλέπουμε καθημερινά τους παίκτες να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη".
Το "Lithos Hotel & Spa" διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις της ομάδας. Το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και το γυμναστήριο παρέχει όλες τις δυνατότητες για την προπόνηση αθλητών της Super League.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος επεσήμανε επίσης: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση, αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και για την διάθεση που δείχνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more