Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Έπαθα κάταγμα στο σαγόνι και τρεφόμουν με καλαμάκι»Για το πιο άσχημο χτύπημα που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα, αλλά και τις θυσίες που έχει κάνει για χάρη του αθλητισμού μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, σε απογευματινή εκπομπή...

«Σε έναν αγώνα μου στη Ρωσία, όπου χτυπήθηκα, δεν κατάλαβα ότι είχε γίνει τέτοια ζημιά, δεν ζαλίστηκα, δεν έπεσα κάτω, απλά συνέχισα. Μετά από λίγη ώρα κατάλαβα τι σημαίνει πόνος. Χτυπήθηκα στο σαγόνι. Έπαθα κάταγμα. Συνήθως παίρνει αρκετούς μήνες η αποκατάσταση, εγώ είχα ρεκόρ, μέσα σε δύο μήνες ήμουν έτοιμος. Τρεφόμουν με καλαμάκι. Μέχρι τότε, αν είχα πει ότι είχα πονέσει έκανα πλάκα. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει πόνος», είπε ο πρωταθλητής του kick boxing.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, στην εκπομπή JoinUs μίλησε και για τις θυσίες που απαιτεί ο πρωταθλητισμός: «Εννοείται ότι στο σπίτι ενός ανθρώπου που έχει βάλει ένα στόχο δεν βάζεις πράγματα που "φωνάζουν". Δηλαδή τούρτες, γλυκά, ωραία φαγητά. Μέσα στο σπίτι μου το πιο ανθυγιεινό πράγμα είναι το μέλι, ώστε όταν το βράδυ πηγαίνω και κοιμάμαι να μη "φωνάζει" τίποτα στο ψυγείο. Κάποιες φορές όταν αγριεύω και ζορίζομαι λίγο, διώχνω και αυτό από το σπίτι», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more