Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αναβλήθηκε η λύση και εκκαθάριση των Καταρρακτών παρουσία του Βουλευτή Γ. Σηφάκη

Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΣΕ
 
Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρράκτες – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ χαιρετίζουν την μαζική συμμετοχή των πολιτών της Έδεσσας και του Ν.Πέλλας η οποία απέτρεψε την υλοποίηση της καταστροφικής απόφασης του δημάρχου Έδεσσας για λύση και εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρρακτών. Μάλιστα λίγο πριν την συνεδρίαση στο τουριστικό κέντρο Καταρρακτών πλήθος πολιτών κατέκλυσε την είσοδο ώστε να αποτραπεί η απόφαση. Τελικώς πραγματοποίησε παρέμβαση ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί λύση από τη νέα Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα πρέπει να γίνει μια μελέτη βιωσιμότητας της επιχείρησης με σκοπό και στόχο να λειτουργήσει από τον Δήμο Έδεσσας. 
Σημαντική η παρέμβαση του νέου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη

Οι εργαζόμενοι μαζί με πλήθος κόσμου απέτρεψαν την γενική συνέλευση η οποία θα αποφάσιζε την λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης Καταρρακτών. Ταυτόχρονα κατέθεσαν και τις εξής προτάσεις :

1)      Πρόταση Αναβολής της Γενικής Συνέλευσης για το μέγιστο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο νόμος και έως ότου βρεθεί λύση για τις δημοτικές επιχειρήσεις από την κεντρική διοίκηση
2)      Επανεξέταση της ειλημμένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας για λύση και εκκαθάριση εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος.
3)      Ανάληψη πρωτοβουλιών για αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου των δημοτικών επιχειρήσεων
4)      Επανεξέταση της βιωσιμότητας της επιχείρησης ως δημοτικής υπέρ του δήμου Έδεσσας και του Εδεσσαϊκού λαού.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Δήμαρχος Έδεσσας να μη θέλει να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να επιμένει επί της ουσίας για λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης.

Καλούμε σε συνεχή επαγρύπνηση τους πολίτες μέχρι την διασφάλιση ότι η Δημοτική Επιχείρηση Καταρράκτες θα λειτουργεί προς όφελος του Εδεσσαϊκού Λαού και μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more