Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Τζεχελίδου Χρυσούλα Πρόεδρος Αγροτικού Συν/σμού – Αγρότισσα Υποψήφια Βουλευτής Ν. Πέλλας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Άλωρο Αλμωπίας Ν.Πέλλας. είμαι κόρη του Τζεχελίδη Στέφανου, ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ Αλμωπίας από το 1974, και της Τσιπουλτάρα Αλεξάνδρας συνταξιούχου εκπαιδευτικού.

Σπούδασα Νομική στην Ιταλία στο Universita degli studi de Camerino και επιστρέφοντας στην Ελλάδα επέλεξα να ασχοληθώ ενεργά με την Γεωργία και τα Αγροτοσυνεταιριστικά ως Πρόεδρος του Α.Φ.Ο.Σ Νεοχωρίου «η Δήμητρα» καθώς πιστεύω ότι ο πρωτογενής τομέας είναι το μέλλον της χώρας μας.
Μεγαλωμένη σε μια έντονα πολιτικοποιημένη οικογένεια κληρονόμησα το μικρόβιο της Πολιτικής, και έτσι η δράση μου ξεκινάει από τα μαθητικά μου χρόνια. Υπήρξα μέλος της συντονιστικής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αλμωπίας, Β΄Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ιταλίας και από το 2008-2013 μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ.
Φίλες και Φίλοι,
Μέσα σε μια δύσκολη εποχή πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να χτίσουμε το νέο και το καινούριο μαζί!!

Να ξέρετε ότι οι δυσκολίες και τα χτυπήματα δεν με λυγίζουν, μόνο με πεισμώνουν για να δώσω την μάχη με όλες μου τις δυνάμεις για την Ελλάδα, για την Πέλλα της Αγροτιάς και του Πολιτισμού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more