Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πρωτοστατούν οι τευτλοπαραγωγοί της Πέλλας στην κατάληψη!

Συνεχίζεται η κατάληψη στα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

 


Παραμένουν στα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), στη Θεσσαλονίκη, οι τευτλοπαραγωγοί, οι οποίοι πραγματοποιούν κατάληψη, ζητώντας να τους καταβληθούν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλονται. Μάλιστα συμμετέχουν και αρκετοί τευτλοπαραγωγοί από την περιοχή της Πέλλας και της Κρύας Βρύσης. Δηλαδή από όλο τον κάμπο των Γιαννιτσών!

Το Σάββατο όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας Παύλος Μπογιαννίδης, οι τευτλοπαραγωγοί θα αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν και το Σαβατοκύριακο στα γραφεία της ΕΒΖ ή θα επιστρέψουν και πάλι τη Δευτέρα.

Σήμερα, εκπρόσωπός τους, σύμφωνα με τον κ. Μπογιαννίδη, ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ είναι και σε επαφή με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος θα επισκεφθεί αύριο τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης.

Θα επιδιώξουν δε, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα την ερχόμενη Τρίτη θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Επίσης τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους, μοιράζοντας ζάχαρη στους περαστικούς και ενημερώνοντάς τους για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more