Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Έρευνα: Η Τουρκία για τους Έλληνες είναι η "Ανατολική Ελλάδα"!

Σε γκαλοπ που διεξήχθη στην Ελλάδα με το ερώτημα «κατά τη γνώμη σας, τι σημαίνει Τουρκία;», οι περισσότεροι από τους
ερωτηθέντες απάντησαν ότι σημαίνει «Ανατολική Ελλάδα», γράφει το τούρκικο Haberler.
Η Ελλάδα- συνεχίζει το δημοσίευμα- μετά την απόκτηση της ανεξαρτησίας το 1821, οι τουρκο-ελληνικές σχέσεις, με εξαίρεση βραχυπρόθεσμων συμβιβασμών, συχνά καθορίζονται από εντάσεις και πολέμους.
Μετά από τον πόλεμο με τους Οθωμανούς, οι Έλληνες το 1821, είχαν έρθει σε πόλεμο το 1897, επίσης στον Α΄ Βαλκανικό Πόλεμο, κατόπιν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά τον τουρκικό πόλεμο για ανεξαρτησία και μετά το 1974 με την Κύπρο. Όλοι αυτοί οι πόλεμοι λειτούργησαν άμεσα ή έμμεσα στην ψύχρανση των σχέσεων των δύο λαών.
yunanlar 2
Οι Έλληνες μισούν τους Τούρκους
Μία από τις ερωτήσεις ήταν γιατί οι Έλληνες μισούν τόσο πολύ τους Τούρκους. Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ήταν ότι αυτά που έχουν κάνει στους Έλληνες δημιούργησαν όλα αυτά τα συναισθήματα, ενώ στους Τούρκους δεν υπάρχουν τέτοια συναισθήματα για τους Έλληνες, σημειώνει το δημοσίευμα.
Τουρκία = Ανατολική Ελλάδα
Οι Έλληνες πολίτες ωστόσο, κατά συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, στην έρευνα που διεξήχθη στην Ελλάδα,  διατύπωσαν τη θέση ότι: Τουρκία σημαίνει Ανατολική Ελλάδα (DoğuYunanistan), «η οποία έχει δανεισθεί, προσωρινά, στους Τούρκους», ήταν η απάντηση.
Οι Έλληνες μισούν τους Οθωμανούς
Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ως κύρια αιτία του μίσους για την Τουρκία και τον τουρκικό λαό,  έχουν,  την υποδούλωσή τους για 400 χρόνια από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, σημειώνει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more