Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Βασίλης Γιουματζίδης: Δε θα κατέβει με το κόμμα του Παπανδρέου - Ποιο κόμμα στηρίζει;

Αρχικά, είχε μαθευτεί πως ο κ. Βασίλης Γιουματζίδης εμπρόκειτο να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., του νεοσύστατου κόμματος του Γεωργίου Παπανδρέου. Σύμφωνα, όμως με στενό κύκλων συνεργατών του πρώην Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του meapopsi.gr, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο κ. Γιουματζίδης είχε δεχθεί πρόταση από το κόμμα και αρχικά φαινόταν θετικός και πολύ κοντά στο να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Τελικά, όμως πήρε ο ίδιος την απόφαση να απομακρυνθεί από το ψηφοδέλτιο του κόμματος, αφού δε θα βρίσκεται ούτε στο ψηφοδέλτιο του Νομού Πέλλας.

Παρ΄όλα αυτά, ο κ. Γιουματζίδης στηρίζει το νεοσύστατο κόμμα του Γεωργίου Παπανδρέου και αν και δεν είναι υποψήφιος ηγείται του κινήματος και έχει καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια αυτού.




Κυριάκος Θεοδοσίου

1 σχόλιο:

  1. Αν μπορούσε να στηρίξει τον εαυτο του σε αυτη την κίνηση θα τον στήριζε! Επειδή όμως δεν μπορεί να στηρίξει ούτε τον εαυτο του, γιαυτο το λόγο λέει ότι στηρίζει το κίνημα. Το ποσο θα στηρίξει το κίνημα το γνωριζουν πολυ καλά αυτοί που μετέχουν στο κίνημα απο το νομό απο την ίδρυσή του...ειδομεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more